Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Hogy derítsem ki,...

Mit tegyek? Hogy derítsem ki, hogy akar-e valamit?

Figyelt kérdés

Kollégákkal voltunk bulizni.Sikerült a munkatársammal összejönni.csókóloztunk,jól éreztük magunkat.Mikor találkoztunk rákérdeztem,hogy ez mi volt.elég furcsa,kitérő válaszokat adott.

szituáció:

Én mi volt ez a szombati,csak a pia vagy más is?

Ő erre azt válaszolta,hogy a pia előhozott mindent.utánna hebegett-habogott,elpirult.Aztán azt felelte,hogy részegen nem vállalja a tetteiért a felelősséget!Nem tudom,hogy mit csináljak,akar-e valamit vagy tényleg csak a pia.előtte is jóba voltunk sokat beszélgettünk.Kolléganőmnek feltűnt a buli előtt is hogy hogy nézünk egymásra.Tegnap mesélte hogy rossz kedve volt,de mikor engem meglátott felderült.meg sokat mozgott a mi részünkön.Én a tegnapi beszélgetés után,már nem nagyon akarom nyúzni ezzel,várom hogy lépjen!mi tévő legyek?

2014. aug. 17. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egy olyan elvet vallok, hogy az ember azt teszi ittasan, amit józanon nem mer, tehát ha valakitől nem akarok semmit, akkor azt ittasan nem fogom csókolgatni.

Ugyanabban a helyzetben vagytok mindketten, nem tudjátok, hogy ez mennyire volt komoly a másik részéről.

Valakinek előbb-utóbb tudatnia kell a másikkal, hogy mennyire gondoljátok komolyan a dolgot.

Először próbáld tisztázni magaddal, hogy szeretnél-e tőle többet is? Ha igen, akkor a helyedben megpróbálnám.

2014. aug. 17. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Én szeretnék.de a tegnapi beszélgetés után elbizonytalanodtam!nem tudom mit tegyek.tisztázni is szeretném vele,de a témát nem akarom annyira feszegetni,félek a jó viszonyunk menne rá!
2014. aug. 17. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Az élet tele van nehéz döntésekkel. Döntsd el, hogy melyik a fontosabb. :)
2014. aug. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!