Mit tegyek? Hogy derítsem ki, hogy akar-e valamit?
Kollégákkal voltunk bulizni.Sikerült a munkatársammal összejönni.csókóloztunk,jól éreztük magunkat.Mikor találkoztunk rákérdeztem,hogy ez mi volt.elég furcsa,kitérő válaszokat adott.
szituáció:
Én mi volt ez a szombati,csak a pia vagy más is?
Ő erre azt válaszolta,hogy a pia előhozott mindent.utánna hebegett-habogott,elpirult.Aztán azt felelte,hogy részegen nem vállalja a tetteiért a felelősséget!Nem tudom,hogy mit csináljak,akar-e valamit vagy tényleg csak a pia.előtte is jóba voltunk sokat beszélgettünk.Kolléganőmnek feltűnt a buli előtt is hogy hogy nézünk egymásra.Tegnap mesélte hogy rossz kedve volt,de mikor engem meglátott felderült.meg sokat mozgott a mi részünkön.Én a tegnapi beszélgetés után,már nem nagyon akarom nyúzni ezzel,várom hogy lépjen!mi tévő legyek?
Én egy olyan elvet vallok, hogy az ember azt teszi ittasan, amit józanon nem mer, tehát ha valakitől nem akarok semmit, akkor azt ittasan nem fogom csókolgatni.
Ugyanabban a helyzetben vagytok mindketten, nem tudjátok, hogy ez mennyire volt komoly a másik részéről.
Valakinek előbb-utóbb tudatnia kell a másikkal, hogy mennyire gondoljátok komolyan a dolgot.
Először próbáld tisztázni magaddal, hogy szeretnél-e tőle többet is? Ha igen, akkor a helyedben megpróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!