Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan derítsem ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki, hogy végül is most mit akar?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és nemrég megismerkedtem egy számomra tökéletesnek látszó fiúval. Már egy hónapja randizgatunk, de nem igazán tudom, hogy mi van közöttünk.. (én eléggé félénk vagyok és azt veszem rajta észre, hogy ő is, de a legelején azt állította, hogy ő többet akar barátságnál..)valamikor nagyon aranyos velem, megfogja a kezem, megcsókol (mikor találkozunk és mikor elköszönünk), máskor meg rá sem lehet ismerni..olyan mintha közömbös lenne irántam és nem is érezné jól magát velem, ilyenkor nem is lehet hozzá közeledni, még a kezét sem lehet megfogni..szóval teljesen összezavar a viselkedése..pl: Nem tudom ti srácok h vagytok vele, de gondolom ha nagyon akartok egy lányt, akkor felhívjátok, küldtök neki egy smst...és ő semmi ilyet nem tesz...ezért se tudom mit csináljak...

2014. febr. 1. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:

az sms és a telefonálás az nem szokott lenni, ma már nem nagyon divat a fiataloknál

amikor ilyen helyzet van, akkor kérdezd meg hogy van-e vmi gond-ne lepődj meg ha nemmel válaszol, ez a férfias büszkesége miatt van- és akkor rendesen fog viselkedni

2014. febr. 1. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe...nézz másfelé...figyelj nincs olyan, hogy szerencsétlen, félénk, nem megértett férfi..ha akarnak valamit azt megszerzik, megtartják...ha ez nem így van nem akar téged, vagy nem igazán. Csomó ilyen bizonytalan/összezavarodott is van, azokra meg kár időt pazarolni hidd el.
2014. febr. 1. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok és ugyanígy viselkedik egy lány, és én se tudom mivan köztünk és miért csinálja :D
2014. febr. 2. 00:53
 4/4 A kérdező kommentje:
értem:/
2014. febr. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!