Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Várjátok a karit? : ) Megvanna...

Várjátok a karit? : ) Megvannak már az ajándékok? Mit vártok benne?

Figyelt kérdés
ÉN NEM TUDOM Ti hogy vagytok vele de mióta ilyen hideg van és már fél hétkor sötétedik állandóan karácsonyi hangulatom van::) Már tervezgetem a fát az ajándékokat már érzem a fenyő illatot áá:))
2011. okt. 11. 16:14
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim válasza:
Nekem is kezd már télies-karácsonyos hangulatom lenni, hideg van, elővettem a kabátot, este begyújtunk, iszom a forró teát, sötétedik korábban... jóhogy megjön az ember hangulata hozzá. :) 24/L
2011. okt. 12. 09:49
 52/60 anonim ***** válasza:

Most sikerült házat vennem május óta. A férjem tervezgeti mit hová tegyünk, nekem meg azon jár az eszem hol lesz a karácsonyfa:-)

Várom a karácsonyt. Az ajándék meg az új otthon lesz mindenkinek.

2011. okt. 12. 11:16
 53/60 anonim ***** válasza:
Hülyén hangzik mi is nagyon várjuk már a párommal.Az első karácsonyunk,hogy csak 3-an leszünk.És végre együtt.Alig vagyunk együtt:(
2011. okt. 12. 13:41
 54/60 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 16:37-es vagyok aki szokott nyaron is vasarolgatni Karacsonyra. :) Nem kell semmit eldugnom mert a kisfiammal es a ferjemmel elek. A szuleim nagyon messze vannak, a rokonsag szinten. Igy csak beteszem a dolgokat egy dobozba es ki a garazsba, decemberbe majd becsomagolom. Ha a ferjenek veszek valamit akkor azt a szekrenyembe dugom el termeszetesen, hogy ne lassa. Nem fog a noi cipoimnel kutakodni. :)) Irtam, hogy par dolgot decemberbe veszek meg. Ezek a kisfiam jatekai. Amig o bolcsibe van mi megvesszuk neki ami kell es becsomagoljuk. Feltesszuk a padlasra mert oda nem jar fel meg a kisfiam. Decemberbe mikor vegzunk a munkaval a kisfiam meg megy 1 hetig bolcsibe ez nekunk eleg arra, hogy kettesbe legyunk egy kicsit, elmenjunk ebedelni, korulnezzunk a jatekboltokba. Aztan 19-20-dika korul mar nem viszem a kisfiam igy o is velunk elvezi az unnepeket.
2011. okt. 13. 14:30
 55/60 Bitil válasza:
100%
en várom,de nem értem egyes embereket amiatt hogy nem várják a karácsonyt mert csak jopofizás meg ilyenek EZ NEM IGAZ! Amúgy meg szerintem se az ajándék számít hanem hogy együtt legyen a család ez a LEGFONTOSABB!!!
2011. okt. 19. 20:56
 56/60 Bitil válasza:
75%
amugy gyerek vagyok 10 es azt gondolom magamrol hogy okosabb vagyok egyes agyhalott majom válaszadóknál(nem mindenkinél)
2011. okt. 19. 20:58
 57/60 anonim ***** válasza:
57%
Micsoda ügyes önértékelés kéremszépen!(utolsó)
2011. okt. 19. 21:30
 58/60 Bitil válasza:
Nem rád mondtam.
2011. okt. 21. 12:26
 59/60 Bitil válasza:
és a 64 vagy mennyi %-osnak üzenem hogy a karácsony nem hülye műünnep!
2011. okt. 21. 12:29
 60/60 mustafa33 ***** válasza:
A karit enni szoktam.
2011. okt. 22. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!