Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Várjátok a karit? : ) Megvanna...

Várjátok a karit? : ) Megvannak már az ajándékok? Mit vártok benne?

Figyelt kérdés
ÉN NEM TUDOM Ti hogy vagytok vele de mióta ilyen hideg van és már fél hétkor sötétedik állandóan karácsonyi hangulatom van::) Már tervezgetem a fát az ajándékokat már érzem a fenyő illatot áá:))
2011. okt. 11. 16:14
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Ki?:D
2011. okt. 11. 16:25
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

Mikor esett utoljára "első hó" novemberben? :) Múlt pénteken még rövidujjúban jártunk. :)

Én azért a karácsony lényegét nem az ajándékban meg a fában nevezném meg. Az csak "díszlet" a lényeghez. És ti a díszletet várjátok. Szuper.

Minél tovább tervezgetsz (minél előbb kezded, annál több időd van rá), annál jobban kiszínezed magadban az egészet, és annál nagyobb lesz a csalódás. Mert amit elképzeltél, soha nem a valóság.

2011. okt. 11. 16:28
 23/60 anonim ***** válasza:
Én is várom, mert 3 év után először, megint a párommal karácsonyozunk majd kettesben. Reményeim szerint...
2011. okt. 11. 16:30
 24/60 anonim válasza:
A karácsonyi hangulat engem még messze elkerül,igazából december 6-át várom.Két pici gyerkőcünk van,a nagyobbik 2.5 éves,már biztos izgatott lesz miatta.Szeretném igazán élménnyé tenni nekik,nem úgy,mint nekünk volt gyerek korunkban,ez igaz a Karácsonyra is.
2011. okt. 11. 16:30
 25/60 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező nagyon gyerekes vagy az írásod alapján...
2011. okt. 11. 16:31
 26/60 A kérdező kommentje:

Ne legyél már ilyen ünneprontó:D

Én akkor is nagyon várom:) Biztos szép lesz

Egyébként már esett le novemberbe.Hát épp ez az.2 hete ausztriába már a hó esett rokonaim ott élnek és mondták hogy kesztyűbe meg nagykabátba kellett járkálniuk

2011. okt. 11. 16:31
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom a karácsonyt, sőt megutáltam. Folyton csak a vita van belőle, hova, kihez, mikor. Általában nem megyünk sehova, mert rohadtul nem tudok venni senkinek semmit. Gyerekkoromban szerettem. Nekem a karácsonyról a magas fűtésszámla, az idegbetegen hordákban ajándék után rohangáló emberek jutnak eszembe, és akik összeverekszenek a zöldséges pultnál az utolsó csomag leveszöldségen. Fát tavaly sem vettünk, idén sem fogunk, mert drága. Jobban szeretem az egyszerű hétköznapokat.
2011. okt. 11. 16:32
 28/60 A kérdező kommentje:
Jajj 82-es állj már le rólam légyszi..Igen mivel még félig gyerek vagyok 15:D
2011. okt. 11. 16:33
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem. Miért gond az, ha valaki nem várja a karácsonyt októberben? Én egyenesen rosszul vagyok attól, amikor látom hogy november elején fel van díszítve minden. Baromira megunom az egész karácsonyt szentestére. De így október közepén még rosszabbul esik hogy ez a téma :(

Azoktól kérdezem, akik hatalmas extázisban vannak már!

Mit fogtok csinálni dec,24-én? Elkezditek várni a nyuszit? Arra is kell hagyni legalább ennyi időt.

Én szeretem a karácsonyt, de csak a nem túllihegett változatát. Ez pedig kb dec.20-tól - 26-ig tart. Gyönyörű ünnep, de nem több.

2011. okt. 11. 16:34
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
Félig??? Te még gyerek vagy. bocsánat, hogy elszomorítalak. de a számok nem hazudnak
2011. okt. 11. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!