Várjátok a karit? : ) Megvannak már az ajándékok? Mit vártok benne?
Mikor esett utoljára "első hó" novemberben? :) Múlt pénteken még rövidujjúban jártunk. :)
Én azért a karácsony lényegét nem az ajándékban meg a fában nevezném meg. Az csak "díszlet" a lényeghez. És ti a díszletet várjátok. Szuper.
Minél tovább tervezgetsz (minél előbb kezded, annál több időd van rá), annál jobban kiszínezed magadban az egészet, és annál nagyobb lesz a csalódás. Mert amit elképzeltél, soha nem a valóság.
Ne legyél már ilyen ünneprontó:D
Én akkor is nagyon várom:) Biztos szép lesz
Egyébként már esett le novemberbe.Hát épp ez az.2 hete ausztriába már a hó esett rokonaim ott élnek és mondták hogy kesztyűbe meg nagykabátba kellett járkálniuk
Én ezt nem értem. Miért gond az, ha valaki nem várja a karácsonyt októberben? Én egyenesen rosszul vagyok attól, amikor látom hogy november elején fel van díszítve minden. Baromira megunom az egész karácsonyt szentestére. De így október közepén még rosszabbul esik hogy ez a téma :(
Azoktól kérdezem, akik hatalmas extázisban vannak már!
Mit fogtok csinálni dec,24-én? Elkezditek várni a nyuszit? Arra is kell hagyni legalább ennyi időt.
Én szeretem a karácsonyt, de csak a nem túllihegett változatát. Ez pedig kb dec.20-tól - 26-ig tart. Gyönyörű ünnep, de nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!