Várjátok a karit? : ) Megvannak már az ajándékok? Mit
vártok benne?
Figyelt kérdés
ÉN NEM TUDOM Ti hogy vagytok vele de mióta ilyen hideg van és már fél hétkor sötétedik állandóan karácsonyi hangulatom van::) Már tervezgetem a fát az ajándékokat már érzem a fenyő illatot áá:))
"16:34 de akkor könyörgöm minek írsz és olvasod el ezt hogy hánynád ki magad ha mégegyszer kometolsz egy karácsonyi kérdésre ne legyél már ünneprontó mink akkor kezdjük el várni amikor akarjuk pasz vége és kész"
Mielőtt legközelebb kommentet írsz valaki válaszához, olvasd el a kérdést mégegyszer.
"Várjátok a karit? : ) Megvannak már az ajándékok? Mit vártok benne?"
Erre csak válaszolhatok nemmel!
Amúgy rendkívül jó természetű, és írásod alapján rendkívül intelligens embernek tűnsz. Veled biztos boldogabb az ünnepek alatt mindenki. Megértem, hogy várod :S
2011. okt. 11. 17:04
43/60 anonim válasza:
Nem várom.
De amúgy is olyan korán van még ehhez.
Még most jött be az ősz.
Február elején már húsvéti nyúl van az üzletekben, júliusban már füzetcsomag, meg iskolatáska, most meg már karácsony.
Ősz van, azt várom, hogy kiránduljunk ősszel.
Elég lesz a karácsonyt december 6-a után várni.
Akkor van itt az ideje.
2011. okt. 11. 17:07
44/60 anonim válasza:
én már összeírtam miket szeretnék...
de ezt csak azért hogy picit több kedvem legyen a dologhoz
úgyse kapok soha semmit...anyámék megveszik a méregdrága parfümöket meg nem tudom milyen ruhácskákat a 25 éves nővéremnek,én meg kapok max 500 Ft-ot
13l
2011. okt. 11. 17:20
45/60 anonim válasza:
Én nagyon várom a karácsonyt,mert ez lesz az első karácsonyom életem szerelmével!
2011. okt. 11. 18:01
46/60 anonim válasza:
Nem, még bőven nem... :)
Nekem ilyenkor ősszel még jóval fontosabb a halottak napja/mindenszentek, annak is megvan a maga hangulata.
2011. okt. 11. 18:09
47/60 anonim válasza:
Amikor gyerek voltam én is vártam már, mert tudtam, hogy sok ajcsi. Most inkább szeretnék élvezni minden percet abból, ami van. Nekem most kezdődött az ősz, és mivel óvónéni vagyok a gyerekekkel is "őszezünk", tehát a kérdésedre a válasz: nem, én egyenlőre nem várom és ajándékokat sem vettem még.
Üdv, 23N
2011. okt. 11. 18:33
48/60 anonim válasza:
Dehogy várom, hülye, unalmas, műünnep...
2011. okt. 11. 21:06
49/60 anonim válasza:
de most azt hiszitek, hogy az, h vki várja, a karácsonyt, az azt jelenti, h nem tudja élvezni az őszt, hanem minden percben csak arra gondol, h jaj, de jó, mindjárt itt a karácsony, menjünk ajándékot venni,...stb...hát nem, csak épp az embernek eszébe jut néha, h nemsokára itt van...miért lenne ez baj???
2011. okt. 12. 08:41
50/60 anonim válasza:
Én is hétvégén kezdtem el várni a karácsonyt. Úgy látszik a hidegebb idő bejövetelével sok embernek eszébe jut már a karácsony. Lehet, hogy gyerekes vagyok meg minden, de én azért várom, mert most költöztünk össze a párommal új lakásba és már tervezgetem, hogy ezt a lakást hogyan lehetne feldíszíteni, itt hogyan fog telni a karácsony. Persze a kapkodós részét nem szeretem, meg azt amikor a rokonokkal kötelező a jópofizás és kötelezően szeressük egymást, közben amúgy a hátam közepére sem kívánom őket. Meg azt is utálom, mikor valaki arra utazik, hogy minél drágább ajándékot vegye, mert azzal marhára kimutatja a szeretetét. Én annak ellenére is várom, hogy idén lesz talán a legszegényebb karácsony ajándékok szempontjából, de nem is ez a fontos. Már akkor nagyon boldog leszek, ha mindenkinek tudok venni valami kis apróságot, aminek örülni fog. Nekem a hangulat számít és hogy együtt legyen a szűk család, nem a drága ajándék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!