Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Várjátok a karit? : ) Megvanna...

Várjátok a karit? : ) Megvannak már az ajándékok? Mit vártok benne?

Figyelt kérdés
ÉN NEM TUDOM Ti hogy vagytok vele de mióta ilyen hideg van és már fél hétkor sötétedik állandóan karácsonyi hangulatom van::) Már tervezgetem a fát az ajándékokat már érzem a fenyő illatot áá:))
2011. okt. 11. 16:14
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
79%
október eleje van, eszembe sem jut még a karácsony...
2011. okt. 11. 16:15
 2/60 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon várom, és gondolkozok már az ajándékokon :-)

18/L

2011. okt. 11. 16:16
 3/60 A kérdező kommentje:

Első nagyon hasznos hozzászólását láthattuk ;)

:)) mg karis filmek meg fadíszítés meg uu...de várom:D

2011. okt. 11. 16:17
 4/60 anonim ***** válasza:
34%
most tettem én is fel egy ilyen kérdés kérlek komizd .Igen én is várom már tervezgetem olyan télies illatok vannak az oromba olyan jó hangulatot tud nekem okozni ÁÁÁÁÁÁ már nagyon várom
2011. okt. 11. 16:17
 5/60 anonim ***** válasza:
26%
Marhára nem várom, semmi kedvem idén ünnepelni, csak arra fog emlékeztetni, hogy tavaly ilyenkor mennyire boldog és szerencsés voltam a párommal. Remélem, gyorsan eltelik az a pár nap.
2011. okt. 11. 16:18
 6/60 A kérdező kommentje:

Hát az szr..

Nekem viszont remélem jól sikerül.Bár mindig nagyon beleélem magam meg tervezgetek hogy mi hogy lesz..:D Aztán a végén nem úgy sül el..:)

2011. okt. 11. 16:19
 7/60 anonim ***** válasza:
66%

Még nagyon korai... Legfeljebb amilyen vonatkozásban eszembe jut, hogy jó lesz már most kikönyörögnöm a szabadságot a főnökömtől, különben Szenteste is ott rohadok este 10-ig...

Az ajándékokkal rohadtul ráérek még...

2011. okt. 11. 16:19
 8/60 anonim ***** válasza:
23%
16:18 ne légy ilyen próbáld magad jól érezni járjon át a karácsony szelleme téged !!! és légy boldog !!!SOK SIKERT
2011. okt. 11. 16:20
 9/60 anonim ***** válasza:
75%
Úristen, de ritka egy idegesítő majom lehetsz te kérdező. Ne haragudj, de ez az első reakcióm rád.
2011. okt. 11. 16:21
 10/60 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon karácsony hangulatom van! Ráadásul azt vettem észre hogy amikor kicsi voltam kb ilyenkor még eszembe sem jutott, és így most húszon x évesen már októberben veszek karácsony illatú illat gyertyát, már gondolkodom a díszeken, ajándékokon :DD
2011. okt. 11. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!