Várjátok a karit? : ) Megvannak már az ajándékok? Mit vártok benne?
Figyelt kérdés
ÉN NEM TUDOM Ti hogy vagytok vele de mióta ilyen hideg van és már fél hétkor sötétedik állandóan karácsonyi hangulatom van::) Már tervezgetem a fát az ajándékokat már érzem a fenyő illatot áá:))2011. okt. 11. 16:14
11/60 A kérdező kommentje:
Hát szerintem jobb előbb mint utolsó nap..Általába nálam mindig 23-án van a nagy bevásárlás.Persze mindenki egy zoknit kap mert hát a spárba nincsenek olyan nagy ajándékok:DDe idén máshogy fogom csinálni..Már most megveszem és utána már nem kell:D
2011. okt. 11. 16:21
12/60 A kérdező kommentje:
mért vagyok idegesítő? 16:21??
2011. okt. 11. 16:22
13/60 anonim válasza:
OKTÓBER VAN!!!!!
több mint 2 hónap... ha így haladunk júliusban fogjuk megvenni a karácsoni ajándékokakt???? jesus....
14/60 anonim válasza:
Nem várom. Nálunk csak egy nagy herce-hurca, rohanás, veszekedés az egész. Számomra semmi jó nincs benne, csak 3 nap, amit kötelezően végig kell jópofizni.
15/60 anonim válasza:
16:21 jaj istenem kiráz az ilyen emberektől a hideg a kérdezővel semmi baj és pofa be rollót le !!!
A kérdező igen is aranyos
16/60 A kérdező kommentje:
ja hallod október közepe..Mindjárt november aztán már leesik az első hó és itt a december is...Hamar eljön.Mint innen augusztus vége..Hogy elment..:P Nalátod ;) :)))
2011. okt. 11. 16:23
17/60 anonim válasza:
Már látom a mikulás csokikat a boltokban... még több mint 2hónap van karácsonyig.És tökre nincs karácsonyi hangulatom... :)
Nekem nem is az ajándék számít egyébként hanem az hogy mindenkit láthassak a családból akit egész évben alig.Na meg az egésznek a hangulatáért.
18/60 anonim válasza:
Várom a karácsony,bár nekem még nincs olyan karácsonyi hangulatom.
20/60 A kérdező kommentje:
most perpillanat nekem se mer kisütött a nap de tegnap meg előtte hétvégén nagyon olyanom volt:)
2011. okt. 11. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!