Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért kell nekünk le majmolni...

Miért kell nekünk le majmolni az amerikaiakat?

Figyelt kérdés

Arre lennék kíváncsi hogy az európai népek miért nem ragaszkodnak az európai kultúrához(a sajátjukhoz)

miért kell amerikai házakban lakni, kajákat enni, úgy öltözni, zenét hallgatni stb stb.

De már a 'SZERETLEK'-ezés is nagy szokássá vált.

Európának szerintem kicsit sokkal nagyobb kúltúrája van mint nekik és nem tudom miért nem lehet ehhez kötődni.

Nektek mik a tapasztalataitok? És mi a véleményetek?

16/l

Bocsánat az elírásokért

2010. aug. 31. 12:43
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Az amerikaiak gazdagok és nagy képűek.Nagy országban élnek,és teljesen mások mint mi.Nekik van a legjobb dolguk és mindenki rájuk szeretne hasonlítani,mert azt hiszik milyen menő dolog úgy viselkedni mint egy Amerikai.A nagybátyjám is magyar kint él és el van magától szálva,mert ő a nagy "Amerikai"...Egyébként én sohasem majmoltam őket.

Eszek Amerikai kajákat is(mint pl hamburgert)

de a magyar kajákat jobban szeretem.

Hallgatok Amerikai zenét is,meg magyart is.Nekem még soha senki nem köszönt úgy,hogy SZERETLEK...Nem tudom ez miért menő.

2010. szept. 8. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!