A magyarok nagy része miért nézi le a nyugat-európaiakat és amerikaiakat?
az irigység túl kézenfekvő válasz lenne, na meg mondanák is rá hogy dehogy irigykednek ők a primitív kőgazdag amcsikra, meg a züllött nyugat-európaiakra.
szerintem kivetítik a saját balf.szságukat rájuk, legalább addig sem veszik észre hogy ők maguk a lúzerek. pedig csak objektíven kéne összehasonlítani magukat bármilyek országgal. a bármelyik alatt lassan ide értem a tőlünk keletre fekvő "elmaradott" részeket is. :)
egyébként mindenkit lenéznek, a bunkó amerikait, a dzsentleman angolt, a kecskeb*szó arabot, a sz*rrágó németet, pláne brüsszelt, a lopós cigányt, az ármánykodó zsidót, a sajtszagú tótot, a szőröstalpú románt, a pökhendi osztrák turistát, a műmacsó digókat, hogy ne is folytassam.. a magyart is utálják, ha van kutyája azért, ha nincs akkor azért, mert nincs rajta sapka. elég ha mást gondol akár politikailag, akár arról, hogy mit akar ültetni a kertjébe.
tök mindegy, nincs ennek semmi köze a nemzetiséghez, csak lehessen gyűlölködni valamin. :)
ma 02:44
Te milyen nemzetiségű vagy? Egyáltalán mi a francot keresel te egy magyar oldalon?
mert ott
jó élet van
itt meg alacsony bérek
írígység
Én személy szerint a Nyugat Európaiakat nem nézem le egyáltalán. Ellenben 8 évig dolgoztam amerikai luxushajókon és tapasztalataim alapján nézem le őket.
Mérhetetlenül buták és arrogánsak. Nem bírom bennük a Józan ész hiányát és ,hogy egy olyan népnek van vezető szerepe a világban amelyik még azt sem tudja ,hogy Alaszka is része az Egyesült Államoknak.
Irigylem-e a jólétet náluk? Nem. Tévhit ,hogy ott milyen baromihipermegaszuper minden. Baromi magas a bűnözési ráta és az életszínvonal sem olyan marha jó. Ha őszintén magamba nézek akkor azt hiszem dühít ,hogy egy olyan nép irányít (persze tudom ,hogy magának a népnek köze nincs a hatalomhoz...) amelyik mélységesen értéktelen.
Uff. Szóltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!