Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A magyarok nagy része miért...

A magyarok nagy része miért nézi le a nyugat-európaiakat és amerikaiakat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 02:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%

az irigység túl kézenfekvő válasz lenne, na meg mondanák is rá hogy dehogy irigykednek ők a primitív kőgazdag amcsikra, meg a züllött nyugat-európaiakra.

szerintem kivetítik a saját balf.szságukat rájuk, legalább addig sem veszik észre hogy ők maguk a lúzerek. pedig csak objektíven kéne összehasonlítani magukat bármilyek országgal. a bármelyik alatt lassan ide értem a tőlünk keletre fekvő "elmaradott" részeket is. :)

egyébként mindenkit lenéznek, a bunkó amerikait, a dzsentleman angolt, a kecskeb*szó arabot, a sz*rrágó németet, pláne brüsszelt, a lopós cigányt, az ármánykodó zsidót, a sajtszagú tótot, a szőröstalpú románt, a pökhendi osztrák turistát, a műmacsó digókat, hogy ne is folytassam.. a magyart is utálják, ha van kutyája azért, ha nincs akkor azért, mert nincs rajta sapka. elég ha mást gondol akár politikailag, akár arról, hogy mit akar ültetni a kertjébe.

tök mindegy, nincs ennek semmi köze a nemzetiséghez, csak lehessen gyűlölködni valamin. :)

2009. szept. 20. 02:44
 2/23 anonim ***** válasza:
42%
Van ok lenézni őket! Pl. nézd meg az oktatási rendszert a nyugati országokban. A miénk ezerszer jobb. Ez a régió észben kenterbe veri a nagy Amerikát és Nyugat-Európát. Az angolok mind rondák, itt sokkal jobb nők vannak! A franciák önteltek, a németeknek savanyúak, nincs semmi humoruk, és azt nem is részletezném, hogy a jenkik milyenek, mert bennük sok jót nem lehet találni. Szóval Magyarország és a környező országok minden szempontból jobbak. Szerinted az nagy kunszt, mikor valaki egy gazdag országban jól él? Mi termelünk meg mindent ezeknek, mi végezzük a tényleges munkát, ők meg csak eléldegélnek.
2009. szept. 20. 03:38
 3/23 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem sokkal szembetűnőbb és gyakoribb Magyarországon a magyarok lenézése és a "bezzeg Nyugaton"-ozás.
2009. szept. 20. 05:48
 4/23 anonim ***** válasza:
32%

ma 02:44

Te milyen nemzetiségű vagy? Egyáltalán mi a francot keresel te egy magyar oldalon?

2009. szept. 20. 08:26
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
03:38 látszik, hogy még a lábadat sem dugtad ki külföldre. Nagyon sötét vagy nagyon fiatal vagy.
2009. szept. 20. 09:01
 6/23 anonim ***** válasza:
44%
09:01: tévedsz! 2 hónapot voltam Ámerikában rokonoknál, de én ott nem tudnék élni. Szerintem a világ legsz.rabb országa, mert az emberek olyan buták, hogy azt sem tudják, mennyi 2+2, de még sorolhatnám, hogy miért is olyan gáz az az ország...engem nem vakított el a média. Éltem Olaszországban is fél évig. Hát az sem egy nagy valami...ja, és még miért nézzük le őket? Mert ők is lenéznek minket! Mi dolgozunk csak igazán, ők meg csak uraskodnak és a mi munkánk, tudásunk őket gazdagítja. Gondoljatok a magyar feltalálókra. Elmentek az USA-ba és ott szabadalmazták nekik, amit Magyarországon nem. Ezért a mi országunk jelentéktelennek tűnik és az igazi magyar találmányokról nem is tudják külföldön, hogy magyarok...ez itt a gond. A magyaroknak nem szabadna eladniuk és kiszolgáltatniuk magukat ezeknek az imperialista barmoknak. A gyarmatosítás megtörtént. Van, akit a média be tud etetni, van, akit nem. Engem nem vesznek meg. Én nem leszek a rabszolgájuk. Vesszen az USA az imperializmusával együtt!! Tudjátok, egyszer minden birodalom elbukik...már várom a napot!
2009. szept. 20. 09:24
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
mert nagyon utáljuk, hogy mindenben a nyugatot kell majmolni, de valamiért a fizetések még mindig nem nyugatiak....persze minden másban hozzájuk kell igazodnunk, de a a legfontosabb az le van tojva...
2009. szept. 20. 10:59
 8/23 anonim ***** válasza:
69%
Azért, mert lábtörlőnek használják a magyart...mi is emberek vagyunk és nem azt hisszük, hogy többet érünk, mint ők, hanem azt, hogy annyit érünk, mint ők.
2009. szept. 20. 11:39
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

mert ott

jó élet van

itt meg alacsony bérek

írígység

2009. szept. 20. 19:07
 10/23 IQnindzsa ***** válasza:
83%

Én személy szerint a Nyugat Európaiakat nem nézem le egyáltalán. Ellenben 8 évig dolgoztam amerikai luxushajókon és tapasztalataim alapján nézem le őket.

Mérhetetlenül buták és arrogánsak. Nem bírom bennük a Józan ész hiányát és ,hogy egy olyan népnek van vezető szerepe a világban amelyik még azt sem tudja ,hogy Alaszka is része az Egyesült Államoknak.

Irigylem-e a jólétet náluk? Nem. Tévhit ,hogy ott milyen baromihipermegaszuper minden. Baromi magas a bűnözési ráta és az életszínvonal sem olyan marha jó. Ha őszintén magamba nézek akkor azt hiszem dühít ,hogy egy olyan nép irányít (persze tudom ,hogy magának a népnek köze nincs a hatalomhoz...) amelyik mélységesen értéktelen.

Uff. Szóltam. :)

2009. szept. 21. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!