A japánok vagy a távol keletiek úgy általában szeretik az európaiakat? Ha igen/nem miért?
A keleti emberek távolságtartóak, de érdeklődve fogadják az európaiakat, főleg a nyugati kultúrális látnivalók, emlékek érdeklik őket. Minket magyarokat szeretnek, főleg a japánok. Az amerikaiakat nem igazán kedvelik, de érthető, hogy miért nem. A japán nőknek tetszenek az európai férfiak, de a japán férfiaknak nem annyira az európai nők.
Azért a japánokról írok, mert őket "ismerem", jártam Japánban.
Üzenem az utolsónak, hogy nekem volt korei barátnőm külföldön és voltam Koreában is és ott engen néztek meg az emberek (főleg gyerekek) a szőke hajam miatt, sőt utánam is szóltak, szóval ne panaszkodjon. :)
Alapvetően ott szeretik az európaikat, de totál más a mentalitás mint japánban (nem olyan rideg és kimértek mint a japcsik). Ezen felül utálják a japánaokat a többi ázsia nemzettel együtt, de hát ez is érthető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!