Miért utálja a legtöbb ember az amerikaiakat? Ez csak Magyarországon van így vagy más országokban is?
Ennek az lehet az oka, hogy nekünk, magyaroknak Amerikából csak annyi jön át, hogy ott minden klassz és jó, hogy ott mindenki gazdag.
De tudni kell, hogy ott is vannak szegény emberek, csak azokról mi semmit nem tudunk.
Szerintem a háborúhoz nincs köze.
Még egy ok lehet.: Amerika az egyetlen még létező nagyhatalom és ez fáj az embereknek.
Az amcsik egy burokban élnek.
Az is igaz, hogy hülyék. A saját országukon kívül semmi nem érdekli őket. Azt hiszik, hogy övék a világ.
Engem ez mind nem érdekel.
Én nem utálom őket.
Aki utálja az amcsikat az nyilván nem látja át a helyzetet.
Tudatlanok, nagyképűek, az is igaz, hogy a saját országukon kívül semmi nem érdekli őket, a környezetvédelem sem érdekli őket, csak az, hogy jól éljenek, hiába pusztítanak el lassan mindent. Ezek durva általánosítások, de tényleg sokszor ez jellemző rájuk.
Ez a róluk kialakult kép megváltozni látszik szerintem, most, hogy Obama az elnök és nem valami elmebeteg. Meg egyébként is sok amerikai értelmiségi kritizálja az amerikai társadalmat.
Amúgy nem csak az iraki háború miatt utálják még őket, hanem az összes többi értelmetlen háború miatt. Az amerikai vezetés előszeretettel vezetett háborúkat és az egész nemzetük erre van berendezkedve: a lakosság elég tekintélyes százaléka a hadseregnél dolgozik. Ez mi, ha nem világuralomra törés. A sok értelmetlen háborúval sikerült elérni, hogy terrorfenyegetettség legyen az egész országban.
Amerika szennyezi legjobban a környezetet, annyival járul hozzá a szennyezéshez mint a listában utána következő két ország összesen...
És ha magyar vonatkozásban nézzük, akkor '56-ban jól leszartak minket és nem segítettek...
Továbbá a spanyolok jöttek volna segíteni, de megakadályozta őket... Ennyit róluk.
És akkor Irak, Irán Afganisztán is az ő saruk, ők mentek oda kéretlenül rendet tenni és elég sok ember hat meg emiatt...
1956. Ennyi. Érdekes történelmi tény egyébként, amit dokumentumokkal is bizonyítottak, h Franco tábornok (SPANYOL) 100.000, igen száz-ezer katonát akart küldeni Magyarország megsegítésére 56-ban, amit na kik akadályoztak meg. Igen, az amerikaiak.
Egyébként meg egy tuskó, faragatlan nép (tisztelet a kivételnek) bár sajnos tudatosan butítják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!