Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért kell nekünk le majmolni...

Miért kell nekünk le majmolni az amerikaiakat?

Figyelt kérdés

Arre lennék kíváncsi hogy az európai népek miért nem ragaszkodnak az európai kultúrához(a sajátjukhoz)

miért kell amerikai házakban lakni, kajákat enni, úgy öltözni, zenét hallgatni stb stb.

De már a 'SZERETLEK'-ezés is nagy szokássá vált.

Európának szerintem kicsit sokkal nagyobb kúltúrája van mint nekik és nem tudom miért nem lehet ehhez kötődni.

Nektek mik a tapasztalataitok? És mi a véleményetek?

16/l

Bocsánat az elírásokért

2010. aug. 31. 12:43
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
...
2010. szept. 1. 18:53
 32/41 anonim ***** válasza:
74%

Én az európai kultúra helyet inkább a magyart favorizálnám nem hiányzik nekünk a multikulti.Nem értem miért divat mostanában ilyen amcsi sz@rokat hallgatni én maradok a Kárpátiánál.

Ahelyett hogy amerikai zászlós pólót hordanának egyesek inkább viseljenek(Nagy)Magyarországos pólót.Sőt divat lett mostanában mindent angolul mondani pl gyakran használják a sorryt minek alacsonyodunk le ilyen primitív nyelvre amikor a magyar nyelvből is van rá megfelelő szó.

2010. szept. 1. 18:58
 33/41 anonim ***** válasza:
60%
18:58 Csak szólok, hogy DIVAT lett a nagymagyarországos póló is, még az utolsó kínaiban is árulnak és éppen segélyért rohanó kisebbségin is láttam már nem is egyszer. Egyébként ha nem lenne divat akkor sem hordanám, nincs arra szükségem, hogy ha meglátom a pólót sajnálkozzak, hogy jajj de rossz nekünk, nem ez a kollektív önsajnálat vezet a boldogság felé hidd el.
2010. szept. 1. 19:17
 34/41 A kérdező kommentje:
Szerintem neked van igazad, én is így vagyok vele, persze a zene az egy dolog, mert szerintem a magyar zene mostanában a béka segge alatt van (általában!!nem mindegyik), szerintem elég felületes Amerika és felesleges leutánozni.
2010. szept. 1. 19:18
 35/41 A kérdező kommentje:
18:58 ra értettem az előzőt
2010. szept. 1. 19:19
 36/41 A kérdező kommentje:

19:17 de te is jót mondasz, bár tényleg elég szemétség hogy kis ország vagyunk ezért le vagyunk szarva, Trianonnal kussoljunk, a zsidók meg még mindig milliárdokat kaszálnak azzal hogy: jajj az ükanyámat megerőszakolták a nácik, ami tényleg sz@r de azért mert zsidó mindent lehet? Azóta már 1000 szer fizettek nekik és az is már rég volt. Nem kell el felejteni de nem is kell belőle hasznot húzni.

Mondjuk ezzel egy kicsit elkanyarodtam, de szerintem nem rossz ha az emberek hordanak pár ilyen magyaros cuccot, de akik már túlzásba viszik azt én se csípem.

2010. szept. 1. 19:23
 37/41 anonim ***** válasza:
48%

19:17 vagyok

Kérdező még valamit had fűzzek hozzá, az amcsik (az afro amerikaiakon kívül) minimum 70%-a Európából vándorolt oda, ergó az amit ott létrehoztak, az európai ember álma volt és ott volt lehetőségük kibontakozni, persze voltak ott is csaták, polgárháború, de nem minden 50évben mint ahogy nálunk szokás. Ideje lenne EGYÉNEKBEN és nem nemzetekben gondolkodni, én egy egyén vagyok, aki ha akar és megdolgozik érte, élhet 5évet Honolulun, 2évet Londonban, 3évet Tokyóban, 30évet Magyarországon és megismerhetek mindent amit szeretnék, és nem egysíkú beszűkült aggyal követni egy bizonyos dolgot.

2010. szept. 1. 19:30
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:18

Pont azért van a béka s*gge alatt mert az Amerikától átvett zenei irányzatot követik.

2010. szept. 1. 20:01
 39/41 anonim ***** válasza:
77%
szerintem teljesen más az élet Amerikában, mint amit mi itt gondolunk. Én ugyan nem jártam még ott, de jó pár ismerősőm töltött el hosszabb-rövidebb időt ott és az ő elmondásukból nekem nem jött le, hogy bármiben majmolnánk az amerikaikat. Jó nem vitás hatással vannak az európai életre, de fordítva inkább igaz.
2010. szept. 1. 21:54
 40/41 anonim ***** válasza:
44%

Ja és Trianonról valóban jobb ha kussolunk, mert egyre inkább az derül ki, hogy azt magunk intéztük el magunknak. Illetve az akkori országvezetés.

Ja és pont egy amerikainak köszönhető, hogy bár a nemzeti bankot kifosztották a románok, a nemzeti múzeumot nem sikerült, mert az amerikai ezredes elhajtotta őket.

Bár erről még nem ildomos beszélni, mert akkor még kiderülne egy két dolog.

2010. szept. 1. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!