Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért kell nekünk le majmolni...

Miért kell nekünk le majmolni az amerikaiakat?

Figyelt kérdés

Arre lennék kíváncsi hogy az európai népek miért nem ragaszkodnak az európai kultúrához(a sajátjukhoz)

miért kell amerikai házakban lakni, kajákat enni, úgy öltözni, zenét hallgatni stb stb.

De már a 'SZERETLEK'-ezés is nagy szokássá vált.

Európának szerintem kicsit sokkal nagyobb kúltúrája van mint nekik és nem tudom miért nem lehet ehhez kötődni.

Nektek mik a tapasztalataitok? És mi a véleményetek?

16/l

Bocsánat az elírásokért

2010. aug. 31. 12:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te talán éltél Amerikában, hogy ilyen profi vagy a témában?
2010. aug. 31. 22:20
 22/41 anonim ***** válasza:
62%
13:42 Valami fórumon olvastam, hogy Washingtonban van 1 néger orvosi rendelő és kiküldik onnan a fehéreket, mert nem négerek. Szóval a négerek most egyáltalán nincsenek elnyomva, sőt lassan többen lesznek.
2010. aug. 31. 23:28
 23/41 anonim ***** válasza:
30%

23:28 vagyok.

Egyébként kérdező, szerintem ezek a házak:

[link]

[link]

sokkal jobban tetszenek ezeknél:

[link]

[link]

Egyszerűen és röviden, az amerikai házak szebbek, nem biztos, hogy stabilabbak, de az fix, hogy nagyon otthonosak és én imádom őket, nézzetek csak rájuk, míg az utolsó kettő (a nagy európai építészet) egy omladozó romhalmaz és nem valami szép, bocs ha ezzel valakit megbántottam.

2010. aug. 31. 23:37
 24/41 A kérdező kommentje:

Igen kedves utolsó de tudod az a különbség hogy az egyik tizen egy-két millió a másik pedig 60...Ugyanilyen alapon ezek szebbek

[link]

[link]

mint ez:

[link]

Szóval persze szépek az amerikai házak de nem kéne átalakítani az ő mintájukra a mi országunkat. És amúgy azok olyan szar minőségűek hogy besz@rás.Legalábbis a legtöbb. És amúgy az nem egy építészeti stílus amit te mutattál mint magyar ház..az csak egy sima kis vidéki ház amiben azért laknak mert olcsó .

2010. szept. 1. 14:09
 25/41 A kérdező kommentje:
22:20 ...Tudok eleget ahhoz hogy ezt a kérdést feltegyem... az amerikanizálódás nem annyira titkos dolog hogy csak a szakiknak tűnjön föl. Én is ebben élek.
2010. szept. 1. 14:12
 26/41 A kérdező kommentje:
23:37 még annyit hogy omladozó romhalmaz? az a ház amiről képet küldtél az legalább 80 éves, és az amerikai pedig kb 5 szóval... És még egyszer én az európai stílust pl: Bécsre értettem, Budapest is úgy nézne ki ha nem lennének a panelek meg nem lennének lepukkanva a belvárosi épületek.
2010. szept. 1. 14:15
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

23:37 vagyok

Szerintem azok nem szebbek az utolsónál, de ez már ízlés kérdése.

Ahogyan az is, hogy szerintem ezeknél

[link]

[link]

ezek sokkal szebbek:

[link]

[link]

2010. szept. 1. 16:28
 28/41 A kérdező kommentje:
oké, ez tényleg ízlés kérdése. Szerintem akkor is szebb az európai építészet de ezen fölösleges vitatkozni, mert úgyse tudjuk meggyőzni egymást. De én csak annyit szeretnék mondani hogy szerintem is szépek az amerikai házak, a baj hogy az embereknek már az a lényeg hogy hű!ez amerikai, az biztos jó, a TV-ben is azt mondták! És azért ha átlagosan összehasonlítod akkor az Európaiak intelligensebbek az amcsiknál, műveltségi szintem meg bármi másban. És szerintem ez már nem sokáig lesz így hála a médiának. És nekem ez egy kicsit bosszantó hogy ennyire befolyásolhatók az emberek.
2010. szept. 1. 17:43
 29/41 anonim ***** válasza:
16:28 Ha ennyire befolyásolhatóak akkor nem is olyan okosak és meg is érdemlik, az erősebb fennmarad, puszta pszichológia.
2010. szept. 1. 18:05
 30/41 anonim ***** válasza:

amit az előbb írtam így akartam:

16:28 vagyok Ha ennyire befolyásolhatóak akkor nem is olyan okosak és meg is érdemlik, az erősebb fennmarad, puszta pszichológia.

2010. szept. 1. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!