Miért kell nekünk le majmolni az amerikaiakat?
Arre lennék kíváncsi hogy az európai népek miért nem ragaszkodnak az európai kultúrához(a sajátjukhoz)
miért kell amerikai házakban lakni, kajákat enni, úgy öltözni, zenét hallgatni stb stb.
De már a 'SZERETLEK'-ezés is nagy szokássá vált.
Európának szerintem kicsit sokkal nagyobb kúltúrája van mint nekik és nem tudom miért nem lehet ehhez kötődni.
Nektek mik a tapasztalataitok? És mi a véleményetek?
16/l
Bocsánat az elírásokért
23:28 vagyok.
Egyébként kérdező, szerintem ezek a házak:
sokkal jobban tetszenek ezeknél:
Egyszerűen és röviden, az amerikai házak szebbek, nem biztos, hogy stabilabbak, de az fix, hogy nagyon otthonosak és én imádom őket, nézzetek csak rájuk, míg az utolsó kettő (a nagy európai építészet) egy omladozó romhalmaz és nem valami szép, bocs ha ezzel valakit megbántottam.
Igen kedves utolsó de tudod az a különbség hogy az egyik tizen egy-két millió a másik pedig 60...Ugyanilyen alapon ezek szebbek
mint ez:
Szóval persze szépek az amerikai házak de nem kéne átalakítani az ő mintájukra a mi országunkat. És amúgy azok olyan szar minőségűek hogy besz@rás.Legalábbis a legtöbb. És amúgy az nem egy építészeti stílus amit te mutattál mint magyar ház..az csak egy sima kis vidéki ház amiben azért laknak mert olcsó .
amit az előbb írtam így akartam:
16:28 vagyok Ha ennyire befolyásolhatóak akkor nem is olyan okosak és meg is érdemlik, az erősebb fennmarad, puszta pszichológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!