Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szépen festeni, rajzolni meg...

Szépen festeni, rajzolni meg lehet tanulni, vagy ezzel a tehetséggel születni kell?

Figyelt kérdés
Nem rajzolok nagyon rosszul, de igazán jól sem. Nem akarok profin rajzolni vagy ilyesmi, de tök sok ötletem van, hogy mit lehetne rajzolni vagy festeni, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá, mert nem vagyok nagyon jó, festésben aztán főleg nem. Van valami módszer, hogy ügyesebb lehessek?

2014. dec. 17. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kortól függ. Minél fiatalabb valaki, annál könnyebben fejlődik ki egy adottság/tehetség. Megtanulni meg lehet bármit, de a tehetség gyökere óvodás kor körül alakul ki.
2014. dec. 17. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok. Kiskoromban felfoghatatlanul bénán rajzoltam, de rengeteget fejlődtem. A tavalyi rajzaimhoz képest is sokkal jobb vagyok.
2014. dec. 17. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor folytasd szorgalmasan, úgy látszik van hozzá érzéked. Szerintem keresd meg az iskola rajztanárát, tőle is kérhetsz tanácsot.
2014. dec. 17. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlással szinte mindenben lehet fejlődni. A rajzban is, hiszen már eddig is sokat javult a tudásod.
2014. dec. 18. 02:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amíg örömöd leled benne, folytasd mindenképp. Ha csökken a kreatív tevékenységhez fűződő ún. mókafaktor, akkor viszont ne erőltesd.

Üdv R.

2014. dec. 20. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!