Megtanulhato de nagyon sok gyakorlással! Akik tetoválnak évekig még a tanorákon is csak rajzolgattak!
2012. jún. 18. 10:30
2/11 anonim válasza:
Rajztudás nélkül inkább ne. Persze lehet gyakorolni, de szerintem sose fogsz olyan jól rajzolni, mint az, aki tehetséges hozzá. Esetleg meg lehet próbálni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot, de amíg nem megy profin a raju én nem tetoválnék.
2012. jún. 18. 11:14
3/11 anonim válasza:
RAJZTUDÁS NÉLKÜL NE! Én grafikusnak tanulok és éjjel-nappal rajzolok, de ha elvégzem még úgy sem érezném magam eléggé tanultnak ,hogy tetováljak. Mert amit másra rajzolsz az örökké rajta marad.
2012. jún. 18. 13:19
4/11 anonim válasza:
Tetoválni tetoválhatsz rajztudás nélkül, de ember nem lesz, aki beül a székedbe, ha mégis, én személy szerint agyon is vernélek, ha utólag derülne ki, hogy a portfóliód nem te rajzoltad, és a kiválasztott motívum nem néz ki pont úgy, ahogy kértem.
Sok itt a grafikus, én is az vagyok, és én sem mernék tetoválni. Aki rajzol, az tudja, hogy ez mivel jár, és kevesen érzik annyira biztosnak magukat, hogy ezt rávarrják örökre valaki bőrére.
szerintem iratkozz be egy valamilyen komolyabb rajztanfolyamra, legalább egy éven keresztül járj el és rajzolj jó sokat .... egy év mulva el fogod tudni dönteni hogy te vajon befeküdnél e magad alá....
Ha biztos vagy magadban tetoválj magadra :)
nekem nincsen tetkóm .... de ez nem papir ceruza .... nem lehet radirozni .... javitani még csak csak ... de eldobni meg főleg nem ...
szóval szerintem rajzolj nagyon sokat ... majd mégtöbbet ...
2012. jún. 23. 06:53
7/11 buszter válasza:
lemaradt... sok sikert
2012. jún. 23. 06:54
8/11 anonim válasza:
0 rajztudással egy év is kevés. Akik tetoválnak, és nem a kontárok közé tartoznak, azok világéletükben rajzoltak. Az alapjuk meg volt a tetováláshoz. De az évek számát leszámítva tényleg jogos és igaz, amit írtál.
2012. jún. 23. 08:12
9/11 Csutak_Balazs válasza:
Az 1. kérdésedre a válasz : NEM !
A 2. kérdésedre a válasz : IGEN ! , de művész attól még nem leszel
Vagyis először megfelelő gyakorlással ( egy jó rajztanár segítségével) tanulj meg jól rajzolni, azután esetleg tetoválhatsz már létező motívumokat ...
2012. jún. 25. 22:44
10/11 Brumika válasza:
Megtanulható akár 4 nap ( jól olvastad igen négy nap !) alatt egy olyan rajzolás, amitől leesik az állad.
Ezen az oldalon az alján találsz útmutatást : [link]
Csupán ízelítőül nézd át, és nem hiszel a szemednek: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!