Szerintetek az intelligencia összefügg a színészi tehetséggel?
Figyelt kérdés
Úgy értem egy buta ember lehet jó színész? mert szerintem nem...2011. ápr. 25. 20:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem egy intelligensebb ember könnyebben átlátja, hogy hogyan viselkedne valaki egy adott helyzetben, és ezért könnyebben meg életszerűbben tudja utánozni. Bár érzésekkel még egy íkúminuszos emberke is rendelkezik, ezért az sem kizárt hogy jó színész lesz belőle.
2/4 anonim válasza:
Szerintem van aki buta, de jó színész. Nem a gondolkodásról szól a színészet.
3/4 anonim válasza:
Mindenki másban jó.Az intelligencia nem feltétlenül mutatkozik meg pl. a tanulmányi eredményekben.Szerintem lehet valaki jó színész,még ha nem is egy IQ bajnok.
4/4 anonim válasza:
>> Szerintetek az intelligencia összefügg...
>> egy buta ember lehet jó színész?
Te magad kevered a fogalmakat: az intelligencia nem azonos az okossággal.
A buta ember nem lehet jó színész, sőt egyáltalán nem lehet színész, mert nem képes megtanulni a szövegét. Sokszor bizony hosszú-hosszú szövegeket kell pontosan bevágni. Az intelligencia ezután jön: nem feltétlenül kell belőle sok, hiszen nem kell következtessen, nem kell kitaláljon valamit, nem kell rájöjjön semmire - minden ilyesmire ott van a rendező.
A színész esetleg egy váratlan jelenetkor kell(ene) feltalálnia magát - oda elég egy átlagos (csirkefogói) intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!