Milyenek a képeim?

Figyelt kérdés

Igazából csak hobbi szinten foglalkozom a fényképpezéssel,és nem szeretnék a közeljövőben ezzel foglalkozni. Egy átlagos gimnazista lány vagyok. Imádok rajzolni,imádom az irodalmat és minden evvel foglalkozó dolgok érdekelnek. Nem is rabolom tovább az időtöket,jöjjenek tehát a képpek:

[link] Ezt a képet akkor készitettem,mikor jöttünk hazafelé a kocsiból. Épp akkor vesztem össze édesapámmal,és ekkor született a kép. Szeretem ezt a képet,olyan,mintha a világosság felé mennénk.

[link] Ez a kép egy nagy zivatar után készült amikor két szivárvány is feltűnt az égen. 'Eső utáni szivárvány'Imádom ezt a képet,és nagyon tetszik,ahogy a viz visszatükrözi a szivárványt.

[link] Ez a kép akkor született,mikor lementem a kertbe,és csak lefényképeztem a naplementét.

[link] Ez a kép a magányosságot szimbolizálja nekem.Sokat gonolkoztam ennek a képnek a kilétéről,és sajnos nem tudom mikor készülhetett ez a kép,de mivel a hangulatomhoz illően fényképezek,szerintem épp magányosan üldögéltem,mikor minenki más szórakozott..

#fotó #kép #tájképp
2014. júl. 22. 19:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmi. "Ottvoltam" fotók. Katt-katt. Ennyi, de ha nem akarsz fotós babérokra törni akkor ez nem is létszükség. A hobbifotózásnak az a lényege, hogy Te magad élvezd, neked örömet okozzon, mondjuk szakmai kritikát azért ne kérj, mert ezeket a képeket egy szakmai fórumon porig alázzák. Csináld és élvezd! :)
2014. júl. 23. 11:25
 12/13 Adapter007 ***** válasza:
100%

...azt azért megjegyezném, hogy 1-2 ember beléd akart kötni, úgy látszik a szövegértelmezéssel vannak problémáik: "hobbi szinten foglalkozom a fényképpezéssel,és nem szeretnék a közeljövőben ezzel foglalkozni." - ajánlom ezt a mondatát a kérdezőnek a többiek és az utánam kommentelők figyelmébe!

A szivárványost emelem ki én is, az valahogy közérthetőbb mindenki számára, az tetszett. Habár az mindig zavar, ha valaki ferdén fényképez indokolatlanul. Javaslom, azért tartsd a telefont egyenesen :)Így a tócsa is ki akar folyni a képből jobbra.

Amúgy az FF képek nekem túlon-túl kontrasztosak, emiatt túl sok részlet veszik el bennük, és nem tartom értékelhetőnek. Még az autós-esős képet sem, habár az a kép annyira nem rossz. Hobbiból jeles, amúgy abban is túl sok maradt technikailag. És itt jutok el arra a pontra, hogy nem lehet normálisan értékelni a képeidet, mert csak hobbi szinten kell értékelni, és nem is akarsz ezzel foglalkozni, akkor meg minek töröm magam? :) Ennyi erővel mondhatnánk, hogy "Tök jó, szuper" - oszt' jó'van..

Röviden: emlékképek, amik sokat jelentenek Neked, a közösségnek nem annyira; technikailag pedig kritikán aluli.

Azon azért elgondolkodtam, hogy ha nem akarsz a közeljövőben ezzel foglalkozni, akkor miért mutogatod ország- világ előtt az emlékképeidet. Én nem tenném, mert bele futsz majd 1-2 nagyon negatív hozzászólásba. Ezek a képek valamelyik közösségi oldalra valók, hogy posztold csak a barátaidnak. Idegeneknek ez így merész.

2014. júl. 31. 06:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó kép érdekes lenne, ha nem lógna bele ferdén a stég. A többi főleg a pontatlanság miatt rossz, mindenbe belelóg valami, látszik, hogy nem mentél közelebb, nem tartottad egyenes a telefont, úgy fotóztad le, ahogy épp megpillantottad. Fontos, hogy tudj komponálni és az oda nem illő dolgokat kiszűrni. Egyébként ha ráállsz, akkor fejlődhetsz /legnagyobb magyar fotográfusoktól van alkalmam tanulni 1,5 éve, hallgass rám/.
2014. okt. 23. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!