Szerintetek milyenek a képeim?
Sziasztok!
Nagyon, nagyon szeretek fotozni es ezert csinaltam magamnak egy evvel ezelött egy oldalt, ami az elejen nagyon rossz volt, de most mar szerintem sokat javult es ezert kivancsi vagyok a velemenyetekre (pozitiv es negativ egyarant). Csak arra kerlek titeket,hogy legyetek öszintek es nagyon szivesen varom a tanacsokat köszönöm! :)
Bocsi, elfelejtettem a legfontosabbat... :)
Itt a link: [link]
Nekem nagyon tetszenek a képeid. Főleg a híd a ködben..A hidas képek mind jók.
Áruld már el nekem, hogy csináltad a Szabadság híd éjszaka képet?? Sehol egy autó, minden olyan csendes, nyugodt..Nagyon tetszik..
Biztos van még mit tanulni, de hogy van tehetséged hozzá az tuti. További sok sikert, és köszönöm a szép képeket..
(gondoltad volna, hogy örömet szerzel egy olyan embernek aki Budapesten élte le a fél életét de lassan 6 éve nem volt otthon?? Jó volt nézni a képeket)
erre a képre gondoltam. (ez különösen tetszik)
Nagyon köszönöm! Es nagyon örülök neki,hogy örömet tudtam szerezni, remelem maskor is sikerülni fog! :)
Egyebkent itt vannak a legjobb kepeim: [link]
Kedves 5-ös!
Sajnalom, de ez nem az en kepem, ez nincsen is az oldalamon...
Egyértelműen jó fotók, az utcaképek különösen.
Érdemes további munkát belefektetni.
Analóg technikát is használsz?
Köszönöm szepen a biztato szavakat! :)
Nem nem hasznalok, de majd lehet,hogy fogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!