Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek lettek a képeim? (fotó)

Milyenek lettek a képeim? (fotó)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

egyenlőre ennyi jóféle jött össze.

jók vagy rosszak?

1-2-es 8 megapixel

3-4-es 6 megapixeles

2013. aug. 10. 22:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%

A cica giccses a levél elmegy, de semmi különleges nincs benne, a másik kettő életlen.

Bocsi!

2013. aug. 10. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:
37%
A hangya a legjobb. A virág fujj a macska és a levél elmegy.
2013. aug. 10. 23:17
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
A hangya nagyon tetszik. A többi nem igazán. A macskás tetszene, ha benne lenne az egész állat a képben.
2013. aug. 10. 23:39
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

"jók vagy rosszak?"

Inkább nulla. Pistike kap egy gépet és elkezd a környezetében kattogtatni. Most mit vársz, hátbeveregetést, hogy sikerült lenyomni a gombot párszor? Akkor a családtagjaidnak mutogasd, ők már udvariasságból is azt fogják mondani: jaj de szép!

2013. aug. 10. 23:43
 5/18 anonim válasza:
68%

Egy fotósnak mindig legyen témája ami a kép mögött van. Mindig legyen mondani valója hozzá adott érték tartalom akkor válik művészetté.

Keress témát, keress valamit akár a természetben de az nem téma, hogy a természet. Nyílván azért tetted fel a kérdést mert tudni akarod érdemes-e ezzel foglalkoznod. Ugyanannyira mint akármelyik másik embernek egy fényképező géppel de ha találsz magadnak valami mondanivalót és ezt áttudod adni a képeken keresztül akkor csináld és sikered lesz.

2013. aug. 11. 02:38
 6/18 anonim ***** válasza:
67%

Ezek ritka rossz képek, abszolút amatőr az összes... A képek el vannak mosódva, a színek nem eléggé élénkek, nincs se háttér, se előtér, se megfelelő fókuszálás, a lefotózott tárgy is rosszul van kiválasztva, az állatok nincsenek kisminkelve (kötelező, ha fotózol!), a fényképezőgép gyenge ekkora mérethez (szemcsések a képek, ebből látom), meg amúgy semmi nem jó.

Szerintem felejtsd el a fotózást, de komolyan...

2013. aug. 11. 03:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
SZAROK. Most komolyan mit vársz?
2013. aug. 11. 08:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is elkezdtem fotózni és megmutattam a képeimet egy fotóművésznek. Nagyon el voltam szállva magamtól. Erre vett egy ollót és szétszabdalta az összeset. Amikor a megvágott képeket megnéztük, hát olyanok voltak mint ha nem is én fotóztam volna. Ő is azt mondta, hogy nem csak kattintgatni kell, ha látok valami érdekeset, hanem meg kell komponálni a képet. Már akkor is, amikor kattintok, látni kell a képben a különlegeset. És a mai világban pedig a technika segít a vágásban. Amiket Ő megvágott eredetileg nem is láttam a fotózáskor. És az életlen képek csak akkor elfogadhatóak, ha annak jelentése, mondanivalója van. Lásd meg a kép jelentését, és csak a lényeget tedd a középpontba, vagy az egyik oldalra. Ha valami nincs teljesen a képen, azt töröld.
2013. aug. 11. 10:58
 9/18 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy egy levél lehullásának is van mondanivalója, például az elmúlás. Akkor ne álljon a levél vigyáz állásban!
2013. aug. 11. 11:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Még egyszer! A cicára nem giccseset kellett volna írnom, hanem elcsépeltet.
2013. aug. 11. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!