Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek lettek a rajzaim?

Milyenek lettek a rajzaim?

Figyelt kérdés

Szeretném ha véleményetek el mondanátok a rajzaimról ;) el köszi

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 4. 18:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, az 1., 3. (nem annyira) és 4. inkább firka, a másik kettő jobban ki van dolgozva, de túl sok a kontúr és nincs árnyékolás se. Egy kicsit összecsapott hatásuk van. A 2.-nak, az utolsónak meg a rémálomazelmutcában kertésznek az arányai nem rosszak.

Bár nem értem, miért ilyen jellegűeket rajzolsz :D

Mindenesetre az árnyékolást tényleg hiányolom, azzal kiegészíthetnéd a kontúrvonalakat, és sokkal jobb és élethűbbek lennének a rajzaid.

2013. aug. 4. 20:47
 2/15 A kérdező kommentje:
oké , legközelebb nem felejtem el, a válaszodat köszi
2013. aug. 4. 20:59
 3/15 A kérdező kommentje:
ja egyébként nem tudom valamiért szeretek ilyen ilyesztőeket rajzolni meg szerintem az jobban meg xD
2013. aug. 4. 21:00
 4/15 A kérdező kommentje:
*ijesztőeket
2013. aug. 4. 21:00
 5/15 anonim ***** válasza:

Tényleg elég összecsapott hatásuk van.

Jók a részletek, a vonalvezetés, de nulla árnyékolás, ezért nagyon amatőr.

Amúgy hány éves vagy?

Csak mert ha egy 10 éves rajzolta ezeket, akkor elég jó, de ha egy 14 éves mondjuk, akkor elég amatőr.

2013. aug. 5. 13:00
 6/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? amúgy én is szeretek ijesztö ( nincs hosszú ö-m) dolgokat rajzolni de általában felháborodnak miatta az emberek :O
2013. aug. 5. 15:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek!
2013. aug. 5. 15:08
 8/15 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2013. aug. 5. 17:08
 9/15 A kérdező kommentje:

6-os:

nyugi,engem apám egyszer kérdezte hogy nem akarok-e elmenni egy pszichológushoz, azért mert horrorosakat rajzolok...xD

2013. aug. 5. 17:10
 10/15 anonim ***** válasza:

A kor mit sem számít, egy kezdő az kezdő, láttam már hasonló vonalminőség és anatómiát 40 évestől is, a kezdetek már csak ilyenek.

S a kezdetek elég hosszúak tudnak lenni, bár van pár érdekes tehetség, de én a mezei halandókról beszélek.

A téma tetszik (főleg az első képen szereplő alak bájos :D), én is szeretem az ilyesmit, egyébként pedig gyakorolni és tanulni kell, sokat. A rajzolás már csak ilyen, ha jól csinálod, sok év alatt leszel igazán jó, ha rosszul, soha. A ceruzás vonalminőségen is a sok gyakorlás segít, s kellene még anatómiára gyúrni (hogy ez milyen általános tanács, szinte mindenkinek, aki rajzol).

2013. aug. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!