Milyenek lettek a rajzaim?
Szeretném ha véleményetek el mondanátok a rajzaimról ;) el köszi
Nem is tudom, az 1., 3. (nem annyira) és 4. inkább firka, a másik kettő jobban ki van dolgozva, de túl sok a kontúr és nincs árnyékolás se. Egy kicsit összecsapott hatásuk van. A 2.-nak, az utolsónak meg a rémálomazelmutcában kertésznek az arányai nem rosszak.
Bár nem értem, miért ilyen jellegűeket rajzolsz :D
Mindenesetre az árnyékolást tényleg hiányolom, azzal kiegészíthetnéd a kontúrvonalakat, és sokkal jobb és élethűbbek lennének a rajzaid.
Tényleg elég összecsapott hatásuk van.
Jók a részletek, a vonalvezetés, de nulla árnyékolás, ezért nagyon amatőr.
Amúgy hány éves vagy?
Csak mert ha egy 10 éves rajzolta ezeket, akkor elég jó, de ha egy 14 éves mondjuk, akkor elég amatőr.
6-os:
nyugi,engem apám egyszer kérdezte hogy nem akarok-e elmenni egy pszichológushoz, azért mert horrorosakat rajzolok...xD
A kor mit sem számít, egy kezdő az kezdő, láttam már hasonló vonalminőség és anatómiát 40 évestől is, a kezdetek már csak ilyenek.
S a kezdetek elég hosszúak tudnak lenni, bár van pár érdekes tehetség, de én a mezei halandókról beszélek.
A téma tetszik (főleg az első képen szereplő alak bájos :D), én is szeretem az ilyesmit, egyébként pedig gyakorolni és tanulni kell, sokat. A rajzolás már csak ilyen, ha jól csinálod, sok év alatt leszel igazán jó, ha rosszul, soha. A ceruzás vonalminőségen is a sok gyakorlás segít, s kellene még anatómiára gyúrni (hogy ez milyen általános tanács, szinte mindenkinek, aki rajzol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!