Jók lettek a rajzaim?
nem, nem lettek jók, 10 éves vagy, korábban is mutogattad már a rajzaidat, de kb én is így rajzoltam ebben a korban, gyakorolj, ha nagyobb leszel jobban fog menni
UI: a kezedet minek scannelted be és töltötted fel?
Szia!
Éretlen kisfiú vagy még. Egy másik rajzosnak már beírtad, hogy "ezek szörnyűek...egy 8 éves szintjén vannak"
Hidd el, ha érett lennél, nem korhoz viszonyítanád, és nem használnád a pisis szót sem!
A rajzaid meg tényleg átlagosak még 10 éveshez mérten is. Rossz az anatómia, elcsúsztak az arányok, a vonalvezetés nem valami magabiztos és az árnyékolás is hiányzik.
Na mindegy, jártattam a számat, mikor úgyis csak dicséretekért jössz, mert ha valaki negatív kritikát ír, már kivered a hisztit...
17/L
7 évvel vagyok idősebb nálad.
Valószínűleg magasabb vagyok, gyorsabb, és minden nap edzek.
Nem biztos, hogy élőben is nyomingernek mernél nevezni, mert tudod, hogy fölrúgnálak. :D Kis billentyűharcos, csak neten nagy a szád!
Nekem a 23-as és a 26-os tetszik a legjobban.
Amúgy nem unod, hogy ugyan azokat a kérdéseket és firkálmányokat töltöd fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!