Milyenek lettek a rajzaim?
Kíváncsi vagyok mások mit gondolnak a rajzaimról, hogy mi a jó benne, vagy hogy min javítsak. Légyszi, ne húzzatok le nagyon:).
Tetszik mindkettő :)
De talán a 2.-nak az arcát is kéne egy kicsit tónusozni, vonalkázni.
De egyébként mindkettő nagyon jó lett.
Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam:).
De pontosan milyen anatómiai hibák vannak benne? Csak azért hogy tudjak belőle tanulni:).
Újra megnéztem a rajzaidat,A másodikkal kezdeném.Ha a koponya vonalát gondolatban végigköveted,rájössz,hogy az még a haj fölött folytatódna.Kétféle módon rajzolhatunk.Az első szerint a megrajzolt körvonalaktól haladunk a részletek felé.Amit te képviselsz,az a második.A részletektől haladsz az egész felé.A két módszert össze kell kombinálnod,egyszerre próbád alkalmazni mindkettőt,a korrigálás lehetőségét fenntartva.Tónusozás során a vonalaid görbülete kövesse az adott tárgy,test gömbölyűségét!Az első rajzod ennek hiánya miatt nem eléggé plasztikus.Pl.a hegedű.Arányait tekintve majdnem jó.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!