Milyenek a rajzaim? (kérdésed stb)
a legtöbb fotóról van másolva, az utolsó előtti élő modellről. Vannak fantáziamunkáim is.
Van ezzel esélyem boldogulni valamilyen művészi szakmában? (pl grafikus) 17/L
Tetszenek :D Inkább festő legyél ha ilyen fantázia rajzokat,festményeket szeretsz. Grafikusok pepecselnek, meg ilyesmi.
Na de ezt most nem tudnám elmagyarázni :D Van tehetséged, el tudnál helyezkedni, a többi rajtad áll, hogy felvesznek-e valahova,sikeres vagy e.
Nekem nagyon tetszenek! Én is rajzolok már egy ideje, de én inkább csak fejből, fantáziarajzokat.
Hány éves vagy?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:09 vagyok.
Én is grafikusnak tanulok egyébként(bár csak fél éve:$). Festésből tényleg nem lehet megélni-pláne én nem is szeretem őket,de ez más történet. Örülök, hogy így látod. Remélem Grafikus leszel! Tehetséged az van, csak próbáld letisztázni a vonalakat, pontosíts magadon, tisztán dolgozz. Ez a képgrafika(effektív minden nemű grafika) titka ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!