Milyenek a rajzaim? (kérdésed stb)
Figyelt kérdés
a legtöbb fotóról van másolva, az utolsó előtti élő modellről. Vannak fantáziamunkáim is.
Van ezzel esélyem boldogulni valamilyen művészi szakmában? (pl grafikus) 17/L
2011. aug. 19. 12:56
11/21 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást :)
2011. aug. 19. 19:40
12/21 anonim válasza:
én egy csomót nézegettelek ezelőtt is DeviantArt-on. :) tetszenek. Kiss Tibi! :D
13/21 A kérdező kommentje:
Öhm... Lehet, hogy valamit félreértettem, de a 'Kiss Tibi' az egy aláírás akart lenni? :D Egyébként köszi :)
2011. aug. 20. 21:21
14/21 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire vagy otthon benne, de egy kicsit emlékeztetnek a rajzaid a jobb agyféltekés rajzolással készült képekre. Nagyon ügyesen emeled ki a fényeket és az árnyékokat. Mindössze az arányokra kéne egy kicsit rágyúrnod, és tökéletes! (: Egyébként szívesen megnéznék tőled pár fantáziarajzot! Sok sikert, és jó rajzolást! (:
15/21 A kérdező kommentje:
jobb agyféltekésen nem voltam, de tudom mi az, lett is volna lehetőségem, de rájöttem h én mióta az eszemet tudom, így rajzolok :)
fantáziarajzokat linkelhetek, de azok nem olyan jók, mert régebbiek, újakat pedig momentán nem tudok scannelni. De akkor egye fene, linkelek régieket :D
2011. aug. 21. 10:26
16/21 A kérdező kommentje:
2011. aug. 21. 10:32
17/21 anonim válasza:
Most őszinte leszek és is voltam ilyen szinten és akkor megsértődtem hogy ezt mondják mert nem értettem: Teljesen síkban van az egész kép! Mint az egyiptomi képeken. Nagyon sokat kell modell után rajzolni, mert csak akkor fogod megérteni és majd visszanézed hogy hoppá ez nem jó.
18/21 A kérdező kommentje:
nem sértődök meg, örülök h őszinte vagy :)
am melyikekre gondoltál, a portrékra vagy amit most linkeltem?
mindenesetre gyakorolni azt még kell :)
2011. aug. 21. 20:20
19/21 anonim válasza:
ja a portrékra a többi tetszik :)
20/21 anonim válasza:
Na, erre vártam! A fantázaiarajzok nagyon jók! Látszik benne, hogy különleges a személyiséged, és ez nagyon szuper! (: csak biztatni tudlak továbbra is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!