Milyenek a rajzaim? Vélemények? (kép)
azért vannak áthúzva, mert csak próbálkoztam, majd pedig "nem jó"-nak ítéltem őket, és ki akartam dobni őket.
Van értelme foglalkoznom vele tovább, nem csak a saját szórakozásomra? (persze nem festő akarok lenni, csak akár olyasmit érdemes-e, amihez kell egy kis rajztudás?) Eddig utoljára kicsi koromban alsó tagozatban rajzolgattam, szóval ezek csak próbálkozások...
Mióta csinálod? Nálam biztosan jobban rajzolsz ;)
Amúgy bármit van értelme csinálni, ha élvezed, de ahhoz, hogy ebből meg is tudj élni nagyon nagy szerencse kell ebbena térségben sajnos, nameg ebben a globalizált világban.
Nekem tetszenek a rajzaid.Azt tanácsolom neked, hogy szerkessz a neten egy ingyenes honlapot, esetleg blogot, vagy a facebookot vagy iwiw-et és töltsd fel a rajzaidat.
Vagy regisztrálj a magyarvagyok.hu oldalra és ott is feltöltheted a rajzaidat, hiszen azon az oldalon is sokan töltöttek fel saját rajzokat, festményeket és egyéb műalkotásokat.
őszinte leszek.
nem jó az árnyékolás, a vonalak se igazán. egy átlag emberhez képest persze jó rajzok, de nem érdemes ezzel foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!