Milyenek lettek a rajzaim?
Ja,és ha többet gyakorolnék akkor jobb is lehetne a rajzolási készségem??
Szerintem ügyes vagy! Ha elfogadsz egy kis segítséget:
1. pár rajznál látszik, hogy kicsit maszatos a papír erre próbálj odafigyelni, egy fölös lapot tegyél a kezed alá így nem kened el
2. a színezésnél törekedj arra, hogy minél teltebbek legyenek a színek, ne legyen "csíkos, foltos" a rajz
Igen nyilván a gyakorlással csak fejleszted a tudásodat.
A rajzokon látszik, hogy egy vonalat többbször húzol meg úgy értem, hogy ilyen firkás benyomást kelt. Ez jó mert keresed a helyes, a legodaillőbb vonalat. Ez idővel majd kialakul de törekedj a határozott vonalakra. Szerintem gyakorláásnak pedig tökéletesen megfelel ha képeket vagy esetleg profi rajzokról másolsz. Jól meg tudod figyelni az arányokat, tónusokat és miegyéb. Ez a fontos elsősorban aztán majd idővel kialakul a saját stílusod amikor egyedi képeket alkothatsz!
Remélem segítettem jó gyakorlást!:)
OFF:
Én is szeretek rajzolni de mostanában egy kicsit úgymond megrekedtem. Fel kéne spanolnom magamat ilyen téren. Motivációt gyüjtök. Ha megkérlek leírnád, hogy miért szeretsz rajzolni?
Nem rosszak!
Van mit gyakorolni,de,mint írtad,14 éves vagy,bőven van idő! :D
Persze,ha sokat gyakorolsz,azzal "csodákat" művelhetsz! :D
De nem árt megtanulni az anatómiát,az kötött dolog,igyelj az árnyékokra(vettet árnyék,önárnyék),arányokra,és a kompozícióra!
Nem ártana eljárni szakkörre,de leginkább ha megteheted egy jó rajztanárt keress!
Sok sikert! :)
Köszi a válaszokat :D
(egyébként én rajzolást csak hobbiként csinálom)
Ja és kösz a tippeket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!