Milyenek lettek a rajzaim?
Figyelt kérdés
Ja,és ha többet gyakorolnék akkor jobb is lehetne a rajzolási készségem??
2013. máj. 20. 17:53
11/14 anonim válasza:
ha elfogadsz egy tanácsot ha tényleg profi szinten szeretnéd művelni akkor nemártana a jobb agyféltekés rajzolás technikáját eltanulni. erre vannak szakkörök, oktatások. tudniillik a legtöbb ember bal agyféltekéje segítségével rajzol ami a pontosságra törekszik de a jobb agyfélteke az művészibb ha fogalmazhatok így azzal csodákat lehet rajzolni. csak egy példát mondok pl egy portré nekiállt lerajzolta bal agyféltekével "hát borzasztó lett... utána ugyanaz a jobb agyféltekés technikával hát ég és föld... ha kicsit utána nézel lehet látni sokszor kiteszik az ilyen oldalakra az ilyen volt ilyen lett képet hogy 2-3 ora után mennyit fejlődött az ember hát látványos és meghökkentő. nézz csak utána. egyébként nagyon jo rajzok :) sok sikert a továbbiakban
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi utána nézek :)
2013. máj. 24. 20:07
13/14 anonim válasza:
Ez a jobb agyféltekés dolog ilyen lehúzás szerintem, nem ismerek senkit aki így lett művész... jó persze ez inkább azoknak van akik szeretnének kicsit jobban rajzolni, de lehet, hogy egy rajztanár is képes erre 4 nap alatt, ha követed a tanácsait, csak mivel ezek a tanfolyamok jó drágák, az berek jobban igyekeznek, mivel már fizettek érte akkor legyen is valami változás, én balkezes vagyok, jobb agyféltekémet használom rajzoláshoz, de rengeteg jobbkezes művész is van, nekem ez a tanfolyam kicsit olyan mint a betelefonálós gerincműtét, eddig egyik tanárom se nyilatkozott róla pozitívan, biztos van valami haszna,de fórumokon olvass véleményeket...
14/14 anonim válasza:
Én inkább amondó vagyok,hogy keress egy rajztanárt,a job agyféltekés rajztanfolyam cska egy lehúzás szeritem,de ha van felesleges 10 000-d,akkor hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!