Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek a rajzaim? 13/L

Milyenek a rajzaim? 13/L

Figyelt kérdés

Chowder: [link]

Ozzyt akartam,de John Lennon lett belőle: [link]

Egy lány: [link]

Egy férfi(Till Lindemann akart lenni): [link] [link]

Szem: [link] [link]

[link]

Richard Kruspe: [link]

[link]

Till Lindemann: [link]

Tudom, hogy amatőrre sikerültek, de nem járok semmi művészet szakkörre magamtól tanulok rajzolni. Pár rajzpályázaton nyerten már külföldieken is, de akkor is úgy gondolom, hogy nem elég jók. Szerintetek?

2013. ápr. 27. 15:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hát nem is tudom,de tényleg amatőr vagy.Ezek a rajzok olyanok,mint egy átlagos 13 éves lány rajzai.Semmi különös,de lehetséges,ha elmennél valami szakköre jobbak lennének.De ez csak egy vélemény és,ha tényleg szeretsz rajzolni,akkor ne add fel!A lények,hogy Neked tetszenek és,hogy miközben rajzolsz jól érezd magad, és ne csak összecsapd! :)
2013. ápr. 27. 15:33
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi *lényeg
2013. ápr. 27. 15:34
 3/29 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, annyi kiegészítéssel, hogy figyelj jobban a képaláírásnál. A Richard Z. Kruspe-nél, Krupse-t írtál a rajzra.
2013. ápr. 27. 15:36
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor még gyakorlok,nincs pénzem szakkörre..

Természetesen ment a zöld pipa

2013. ápr. 27. 15:38
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok,akkor ne járj szakkörökre,de például YouTube-on is vannak jó videók.

Kerestem pár képet,bár némelyik stílusa nem hasonlít a Tiédre.Ezeket is 13 éves lány rajzolta.Én ezekre mondanám,hogy nagyon szépek és tiszták.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 27. 15:44
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Rajszakkörök iskolákban is szoktak lenni ingyen, legalábbis én jártam egy darabig, bár az középiskolában volt, nem általánosban. Egyébként én is egyetértek az előzőekkel. Gyakorolni kell és akkor egyre jobb leszel.
2013. ápr. 27. 15:54
 7/29 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, de nagyon gyengék.
2013. ápr. 27. 16:03
 8/29 unbelieveable ***** válasza:
100%
Till egészen hasonlít magára :)
2013. ápr. 27. 16:15
 9/29 unbelieveable ***** válasza:
57%
amúgy mi köze van a szexhez? :o
2013. ápr. 27. 16:17
 10/29 A kérdező kommentje:
A szex kulcsszót azért adtam meg,mert olvastam,hogy a leglátogatottabb téma ezen az oldalon a szex.
2013. ápr. 27. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!