Milyenek a rajzaim?
nem rég készítettem őket unalomból:) épp volt amikor volt egy kis időm mindig szántam hogy rajzoljak egy kicsit:D de hagyjuk....most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi:
elsőnek a feje kicsit rossz lett :PPPP
volt ezek közül ennél is szebb azt is itthon csináltam de beadtam a rajzomat:(( most már bánom:((
előre is köszi a válaszod:DDDD
jók :) rajzolj még, hogy jobb legyél :)
a kék hajú fazon bejön :) volt modell? :D
Egy 3 napot "jobbagyféltekés rajz tanfolyam" elvégzése után a húgom is, anyám is, barátnőm is kb 10000000000x jobb rajzokat készített.
De kezdetnek, saját magadtól, nem rossz. Gyerekrajzok között klassz.
Itt van a legújabb rajzom.:)
Most fejeztembe nem rég:D
Az egyik osztálytársam kérte hogy-rajzoljam le neki Hinatát a narutoból!-én meg azt mondtam oké hisz még nem is rajzoltam.(most rajzoltam először)
Kedves előttem szóló!!!!:D gondolkoztam már hogy próbálok majd színekkel rajzolni meg stb. de szerintem azt kicsit később mert most még gyakorolom az árnyékolást meg a többi dolgot:D Most fogjuk csinálni majd ezeket a dolgokat rajz órán:D köszi a válaszod^^
Még bőven van mit gyakorolni,eléggé kezdetlegesnek tűnnek. Bár a kékhajú srác nagyon tetszik,de a többi nem igazán.
Gyakorolj sokat,keress egy rajztanárt,járj el szakkörre,olvasgass rajzolással foglalkozó könyveket,stb.
Idővel jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!