Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszenek nektek a rajzaim?

Bianap kérdése:

Hogy tetszenek nektek a rajzaim?

Figyelt kérdés
itt a deviantartos oldalam: [link]

2012. okt. 24. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem tetszik :/ ne haragudj,én sokkal jobbat rajzolok
2012. okt. 24. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm és tudsz valami tanácsot mondani, hogy jobb legyen? és hány éves vagy?
2012. okt. 24. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:

én is sokat rajzoltam

amit nekem szembe ötlött, hogy nagyon látszódnak a kontúrvonalak, amik csak a vázlaton kellene hogy látszódjanak.

ha az életben is nézel valamit, voltaképp árnyékolás miatt tűnik valami messzebbnek, valami közelebbnek(pl nyak és arc vonatkozásában) és nem azért mert van egy vonal.

nagyon de nagyon kezdetlegesnek tűnnek és ezt pedig én tanulás nélkül, full amatőrként is látom.

2012. okt. 24. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem sem tetszik

ügyesebben rajzolsz mint én, de ez édeskevés, ahhoz, hogy valamit kezdj is vele

többszázezren tudnak így rajzolni, ha 3 éves lennél azt mondanám zseniális, de gondolom tizenéves vagy. így olyan semmilyen

más valami hobbid nincs? inkább abba fektess energiát

2012. okt. 24. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos,az arányok elég jók,de a tónusozást gyakorolnod kell.Ne hagyd abba mert jó lesz ez még! Gyakorolj! Ennyi az egész,
2012. okt. 24. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Van egy kis érzéked a rajzoláshoz, de nekem sem tetszenek, átlagos. Rengetegen tudnak ilyen színvonalon rajzolni már tizenévesen is. Persze a magad szórakoztatására miért is ne.
2012. okt. 24. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
rajzolgass még nyugodtan, nem csak a művészeknek szabad
2012. okt. 24. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Az Easter egg, Lonely Cedar Reproduction és a Fantasy nagyon megtetszett.

Úgy látom a szürrealizmussal kéne foglalkoznod. Nekem mondjuk az a kedvencem. :)

Ja, és én nem vagyok festő, csupán élvezni szeretem a képeket.

2012. okt. 25. 07:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 12 évesen mondjuk kifejezetten jó rajzok ezek, 15 évesen már szégyelltem volna őket.
2012. okt. 25. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:
13 vagyok, kb ugyanígy rajzolok, talán kicsit jobban is. Te hány éves vagy. Ha 10-11, akkor tehetséges vagy, de ha 14 felett vagy szerintem ezek már nem olyan jók.
2012. nov. 18. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!