Nektek sem tetszenek az osztálytársam képei?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki folyton csak rajzol meg fest, és ezeket mindenkinek mutogatja meg pagolgatja fel facebookra a képeket, de úgy, hogy egy rajzról vagy 3 képet is, különböző szögebből, és még pózol is velük. Annyira gáz.. Annyira művésznek érzi magát, pedig szeintem nincs akkora tehetsége..
Íme egy pár kép, ti mit gondoltok róla?
2012. szept. 23. 16:28
2/12 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, és legalább van valami hobbyja, és nem mások kritizálásával tölti az idejét.
Egyébként nekem a virág, a kéz és a szem még tetszik is.
3/12 A kérdező kommentje:
14 éves, és ami azt illeti, igenis mások kritizálásával tölti az idejét, sokszor kritizál másokat az öltözködésük, stb. miatt de ezt most nem tartozik ide. Az a lényeg, hogy saját magát agyonajnározza, és elvárja, hogy facebookon mindenki díszérje meg minden, annyira irritáló..
2012. szept. 23. 16:50
5/12 anonim válasza:
Elég gyengék. De gyakorlással lehet belőle valami.
6/12 anonim válasza:
Nem mondanám tehetségesnek, úgy rajzol, mint egy átlag 14 éves. Nem tetszenek a rajzai.
7/12 anonim válasza:
nézd, nekem itt most az jön le, h te kritizálod őt, és az engedélye nélkül teszed ide ki mustrára az ő termékeit, nem szép dolog így visszavágni, ha ő megsértett valamivel (mert gondlom ez a szitu, h beszólt neked is)
8/12 A kérdező kommentje:
Nincs ebbe semmi, csak kíváncsi lettem volna, hogy mások, akik nem ismerik, ugyanazon a véleményen vannak-e mint én. Nem, nem akarok neki visszavágni, csak egyszerűen irritál az, ha valaki ennyire fényezi magát, miközben szerintem nincs igazán miért.
2012. szept. 24. 13:02
9/12 anonim válasza:
En eleg sz.r vagyok rajzbol, de ennel meg en is jobbat rajzolok. A virag az jo.
10/12 anonim válasza:
A szem és a kéz nekem kifejezetten tetszik.
Amúgy bunkóság volt az engedélye nélkül kipakolni a képeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!