Ezek az idézetek tetszenek nektek? Vagy mi a véleményetek róluk?
~Az életben rengeteg rossz dolgot teszünk.. És rengeteget megbánunk.. De vannak olyan dolgok amik bár rosszak..Nem sajnáljuk , hogy megtettük, mert akkor boldogak voltunk. Csupán a vége sült el rosszul a dolognak. Ami több volt mint elég..
~Sok rosszat megéltem már. Az összesen túltettem magam valahogy.Most mégis úgy érzem , hogy ez más fajta rossz. Olyan amit eddig még nem éreztem.. És ez sokkal rosszabb mint az összes többi..
~Az élet nem gyerekjáték. Sok rossz van benne. De mégis.. Sok jó is. Ami valahogy elfeledteti velünk a sok rosszat.. Ugyanígy fordítva is igaz. Mocskos egy játszma ez..
~Az emberek hazudnak. Korlátok és megállás nélkül. Akárkinek akárhol. És még bűntudatok sincs. Igen ebből is látszik.. Nem biztos , hogy az ember a legokosabb élőlény.
~Fáj mert nem vagy itt. Fáj mert én üldöztelek el. Fáj mert tudom csak az én hibám. És fáj mert tudom úgyse működött volna.
Ha meg akarod ismerni, milyen az, amikor valaki tényleg magas színvonalon tud írni bölcs mondásokat, akkor ajánlom neked La Rochefoucauld Maximáit. (Kiejtve: lárosfukó.)
Ezek itt nemcsak semmitmondóak, hanem a nyelvi minőségük is égbekiáltóan gyatra. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!