Nektek sem tetszenek az osztálytársam képei?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki folyton csak rajzol meg fest, és ezeket mindenkinek mutogatja meg pagolgatja fel facebookra a képeket, de úgy, hogy egy rajzról vagy 3 képet is, különböző szögebből, és még pózol is velük. Annyira gáz.. Annyira művésznek érzi magát, pedig szeintem nincs akkora tehetsége..
Íme egy pár kép, ti mit gondoltok róla?
2012. szept. 23. 16:28
11/12 zolizoli70 válasza:
Abban igazad van, hogy ezek a rajzok nem Picasso, vagy Leonardo művei. De ha ő ezt élvezi, mit zavar téged? Majd kinövi, mint te is a mások cikizését.
12/12 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, nagyon szeretek rajzolni (és értek is hozzá). Szerintem tudna hova fejlődni. Az emberek és a szem se hasonlít az igazihoz.
Szerintem is a virág a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!