Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek a rajzaim? 13/L

Milyenek a rajzaim? 13/L

Figyelt kérdés

Chowder: [link]

Ozzyt akartam,de John Lennon lett belőle: [link]

Egy lány: [link]

Egy férfi(Till Lindemann akart lenni): [link] [link]

Szem: [link] [link]

[link]

Richard Kruspe: [link]

[link]

Till Lindemann: [link]

Tudom, hogy amatőrre sikerültek, de nem járok semmi művészet szakkörre magamtól tanulok rajzolni. Pár rajzpályázaton nyerten már külföldieken is, de akkor is úgy gondolom, hogy nem elég jók. Szerintetek?

2013. ápr. 27. 15:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg amatőr, de ha sokat gyakorolsz, akkor fejlődni fogsz! :) Nem kell rajzszakkörre járni szerintem, én magamat "fejlesztettem", és nem mondom, hogy tökéletes rajzos vagyok, mert nem (na meg elég nagyképű lenne ilyet mondani), de ha visszanézem a régi rajzaimat, akkor látszik, mennyit fejlődtem.
2013. ápr. 27. 16:57
 12/29 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Igazad lehet, én is így vagyok a rajzaimmal.

Mindenkinek járt a zöld pipa és köszönöm a véleményeket! :)

2013. ápr. 27. 17:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jók lennének, ha jobban figyelnél az arányokra és a vonalvezetésre. Ha fejlődni akarsz, akkor azt ajánlom, hogy ezt a kettőt gyakorold először, utána építhetsz rá.

2013. ápr. 27. 17:23
 14/29 A kérdező kommentje:
Üdv! Köszönöm, legközelebb megpróbálom.:)
2013. ápr. 27. 18:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
a rajzokról nem tudok véleményt mondani mert nem igazán értek hozzá, viszont leszólni semmiképp se akarom azt aki szereti a Rammsteint és Richard Kruspe-t. :)
2013. máj. 20. 18:16
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 évesen rajzoltam így. De persze mindenki más ütemben fejlődik, sokkal jobb is lehetsz még.
2013. máj. 20. 20:01
 17/29 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg 13 vagy? Milyen pályázaton nyertél? Mert tényleg gyengék sajnos, de legalább jó zeneket szeretsz, legalábbis azok alapján akiket rajzoltál:) de kicsit olyan mintha nem tudnád rendesen megfogni a ceruzát, gyakorolj sokat a rajztudás fejleszthető, lehet sosem fogsz tudni fényképszerűen ábrázolni de ez nem is lényeg
2013. máj. 25. 18:51
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, amúgy Till tényleg hasonlít, vagyis vannak bizonyos egyedi vonások amiket eltaláltál, egyébként amiket az egyik hozzászóló belinkelt azok nem összehasonlíthatóak a tieiddel, nem jobbak, ilyen anime dolgokat könnyebb másolni, mint portrét... meg kb mind másolás meglévő rajzokról...egyébként leleményes vagy a szex-es dologgal kapcsolatban:D
2013. máj. 25. 18:59
 19/29 anonim ***** válasza:
44%

Hát én konkrétan összefostam magam a röhögéstől! Köszönöm, sikerült földobnod a napomat! Főleg a Chowderessel.... És szegény Till is, ha ezt látná....XD

Egyébként meg nagyon gyengék. Én kb. óvodás koromban rajzoltam így...

2013. jún. 6. 20:16
 20/29 anonim válasza:
25%

Hááááááát......... Köszönöm hogy egy jót röhöghettem, Till nem nagyon hasonlít magára, de ha ezt látná nem hiszem hogy sokáig a földön tartózkodna még mert ijedtében föld körüli pályára állna!

Én kb. 8 évesen rajzoltam így most 12 vagyok és már több rajzversenyen is nyertem.

GYAKOROLJ MÉG!!!!!!!!!

2013. jún. 9. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!