Milyenek lettek a rajzaim?
2013. jún. 25. 17:12
1/12 anonim válasza:
Kezdő létedre nem rosszak :D
egy kis gyakorlással profi leszel :)
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm... a másodikon még dolgozok még árnyékolom egy kicsit de azért gondoltam felrakom azt is :)
2013. jún. 25. 17:34
4/12 1112 válasza:
Elég klasszak, rajzolj még sokat!!!!:)
5/12 anonim válasza:
rosszabbra számítottam, de ezek nagyon jók lettek :)
persze még van mit gyakorolni
6/12 anonim válasza:
"egy kis gyakorlással profi leszel"
ilyeneket miért írsz be?
7/12 A kérdező kommentje:
??
2013. jún. 25. 19:32
8/12 anonim válasza:
Kezdőhöz képest jók! Mark Crelley-től tanulsz igaz? :D (Felismertem a rajzait amiket lemásoltál. :D) Gyakorolj sokat és profi lehetsz!
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Kezdőként valahonnan el kell lesni a technikát :D És Mark Crilley gyönyörűen rajzol és érthetően mutatja be mit is kell csinálni! :)Mellette még Sophie-chan is nagyon jó!
2013. jún. 27. 10:34
10/12 anonim válasza:
Mangákon kívül mást is rajzolj, különben később nehéz lesz elszakadni, ha majd nem csak tucatrajzokat szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!