Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek lettek a képeim? (fotó)

Milyenek lettek a képeim? (fotó)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

egyenlőre ennyi jóféle jött össze.

jók vagy rosszak?

1-2-es 8 megapixel

3-4-es 6 megapixeles

2013. aug. 10. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
sztem nem rosszak, csak komolyabban kellene foglalkoznod velük!
2013. aug. 11. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Valahol el kell kezdeni. Egy kis szerkesztés ráférne. Nem mondom, hogy jók mert hazugság lenne, de nem is olyan szörnyűek mint pl. a 14-16 éves elkényeztetett lányok művelnek a másfél millás gépükkel rossz beállításokkal. Igazából a megapixel mindegy ilyen szinten. Van olyan aki egy 7 megapixeles kompakt géppel fotózott sokáig és el sem hitték neki, hogy ilyen rossz gépe van. A neten nézz utána képszerkesztőknek, gyakorolj. Sok sikert :)
2013. aug. 12. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Ezek igen csak vérszegények vagy fényszegények ,emiatt laposak .. semmi fény, árnyék brr.. .
2013. aug. 12. 10:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne hagyd abba!

Lesz ez még jobb, csak figyelj oda.

és nézz minél több fotókiáltást.

2013. aug. 12. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
ezek olyan képek amiket mindenki tud csinálni.. semmi különleges nincs bennük, semmi kompozíció vagy üzenet, semmi művészi, egyáltalán nem kifejező. kb. kattintottál négyet a fényképeződdel csak másfelé irányítottad.
2013. aug. 12. 19:04
 16/18 anonim válasza:
23%
Alacsony dinamika tartomány, nagyon zajos. Nem egyenletes a fény tartomány, a színmélységről inkább nem is írok. Ezt mivel fényképezted? Telefonnal? Fotós vagyok, és ha gondolod küldöd képeket, egy igazi fényképezőgéppel, egy canon eos 60d-vel.
2013. aug. 12. 20:54
 17/18 anonim válasza:
100%
Itt Magyarországon már mindenki modell, énekes, fényképész? Vicc ez az ország.. Amúgy szerintem se jók erőltetett és még a fényviszony is szar.
2013. aug. 13. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző: nem, mert én festek is:)
2013. aug. 13. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!