Hogy szkenneljek negatívokat?
Megtaláltam a nagypapám több mint 50 éves negatívjait, és próbálom beszkennelni, de nagyon halványan látszanak csak a képek, gondoltam a nagy fénytől mellette, de ha kitakartam akkor se lett jobb, semmitől se jobb, mit javasoltok még amitől jobb lehetne?
vagy valami, csak már nagyon ideges vagyok
mert ha simán nézem őket gyönyörű képek, élesek, jól vannak exponálva, erre beszkennelem és ilyen hányás az egész..
valaki segítsen
aj nemár : D
ennyi erővel el is vihetem egy sok pénzt fizetek hogy beszkenneljék nekem helyre, de sajnos csak egy sima szkennerem van, pénzem meg nem nagyon, szóval erre nincs valami praktika?
teljesen értelmetlen ezzel próbálkoznom?
csak van valami
olyan irgalmatlan mennyiségű kép van, ha a felét még meg sem tudtam nézni. nem kis hatosával felvágott kedves negatívok, hanem vaskos soha véget nem érő gurigák, ötletem sincs hogy hány kép lehet, és tényleg nincsenek millióim : D
de lehet hogy az lesz végül, kis darabonként, ahogy lesz rá pénzem..
wow köszönöm!
ki is próbálom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!