Milyenek a képeim?

Figyelt kérdés

Igazából csak hobbi szinten foglalkozom a fényképpezéssel,és nem szeretnék a közeljövőben ezzel foglalkozni. Egy átlagos gimnazista lány vagyok. Imádok rajzolni,imádom az irodalmat és minden evvel foglalkozó dolgok érdekelnek. Nem is rabolom tovább az időtöket,jöjjenek tehát a képpek:

[link] Ezt a képet akkor készitettem,mikor jöttünk hazafelé a kocsiból. Épp akkor vesztem össze édesapámmal,és ekkor született a kép. Szeretem ezt a képet,olyan,mintha a világosság felé mennénk.

[link] Ez a kép egy nagy zivatar után készült amikor két szivárvány is feltűnt az égen. 'Eső utáni szivárvány'Imádom ezt a képet,és nagyon tetszik,ahogy a viz visszatükrözi a szivárványt.

[link] Ez a kép akkor született,mikor lementem a kertbe,és csak lefényképeztem a naplementét.

[link] Ez a kép a magányosságot szimbolizálja nekem.Sokat gonolkoztam ennek a képnek a kilétéről,és sajnos nem tudom mikor készülhetett ez a kép,de mivel a hangulatomhoz illően fényképezek,szerintem épp magányosan üldögéltem,mikor minenki más szórakozott..

#fotó #kép #tájképp
2014. júl. 22. 19:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A szivárványos egész jó, az első meg az utolsó nem tetszik, a harmadik elmegy.
2014. júl. 22. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek.
2014. júl. 22. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Az első, a harmadik és az negyedik nagyon sötét, a szivárványos egész jó. Ahhoz hogy valakiből fotós legyen sok gyakorlat kell. Ez kezdetnek nem rossz.
2014. júl. 22. 19:48
 4/13 anonim válasza:
szia, én is szoktam fotózni. szóval valamennyire értek hozzá, és ha ezeket tényleg te készítetted, akkor nagyon ügyes vagy :) nekem tetszenek 15l
2014. júl. 22. 19:48
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem ügyesség kérdése. Ha valakinek jó fényképezőgépe van akkor tud ilyen képeket csinálni. Ezek csak egy viszonylag jó gépről elkattintott képek.

Nincs bennük semmi egyedi vagy plusz.

Minden második ember előtudna bányászni a képei közül szebb és érdekesebb fényképeket.

2014. júl. 22. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:
A szivárványos nekem is megtetszett. A többi nem igazán, az utolsó elé meg már csak valami ostobácska Oravecz Nóri idézet kellene... :P
2014. júl. 22. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmi extra. Tényleg minden második ember tud ilyet csinálni. De ettől függetlenül szépek.
2014. júl. 22. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 3. tetszett, jó a beállítás, rádolgozás a többi átlagos. Azokhoz csak egy jó gép kell és utómunka. Viszont azt nem értem miért magyarázol bele a képekbe. Azt hanyagold mert 'bóvli' szagú lesz tőle. hagyd, hogy saját érzelmeket váltson ki az emberekből. (egy grafikus hallgató)
2014. júl. 22. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:
3.,4. jó
2014. júl. 22. 23:04
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,ezeket a képpeket sima telefonról készitettem,és nincs pénzem profi fényképezőgépre. :)
2014. júl. 23. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!