Milyenek a képeim?
Igazából csak hobbi szinten foglalkozom a fényképpezéssel,és nem szeretnék a közeljövőben ezzel foglalkozni. Egy átlagos gimnazista lány vagyok. Imádok rajzolni,imádom az irodalmat és minden evvel foglalkozó dolgok érdekelnek. Nem is rabolom tovább az időtöket,jöjjenek tehát a képpek:
[link] Ezt a képet akkor készitettem,mikor jöttünk hazafelé a kocsiból. Épp akkor vesztem össze édesapámmal,és ekkor született a kép. Szeretem ezt a képet,olyan,mintha a világosság felé mennénk.
[link] Ez a kép egy nagy zivatar után készült amikor két szivárvány is feltűnt az égen. 'Eső utáni szivárvány'Imádom ezt a képet,és nagyon tetszik,ahogy a viz visszatükrözi a szivárványt.
[link] Ez a kép akkor született,mikor lementem a kertbe,és csak lefényképeztem a naplementét.
[link] Ez a kép a magányosságot szimbolizálja nekem.Sokat gonolkoztam ennek a képnek a kilétéről,és sajnos nem tudom mikor készülhetett ez a kép,de mivel a hangulatomhoz illően fényképezek,szerintem épp magányosan üldögéltem,mikor minenki más szórakozott..
Ez nem ügyesség kérdése. Ha valakinek jó fényképezőgépe van akkor tud ilyen képeket csinálni. Ezek csak egy viszonylag jó gépről elkattintott képek.
Nincs bennük semmi egyedi vagy plusz.
Minden második ember előtudna bányászni a képei közül szebb és érdekesebb fényképeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!