Nem rossz, nem rossz... ...de! Az utómunka sok esetben túlzó! Jó a szemed, jó dogokat látsz meg, csak az a kis plusz, ami felteszi az i-re a pontot ,az jelen esetben egy bazinagy tollvonás :-) - sok az utómunka! Vagyis rossz a megfogalmazás, nem sok, hanem túlzó! Egy-két képnél elmegy, de néhány ilyen után egy kis "nyugodtságra" várna az ember, finomabb színek, élek, kontrasztok... A kép elkattintásáig én rendben érzem a dolgokat, utána kell egy picit finomítani szerintem. :-)
Van érzéked hozzá, meglátod, amit "kell" - csak a vége még "hamiskás". :-) De hajrá, tovább-tovább! Sok szerencsét a továbbiakban is, jó fényeket! :-)
koszonom, igyekszem minnel jobba fejlodni.
Igen , tudom, hogy nemelyeken nagyon eroltetett efektek ervenyesulnek, azaz a korabbikon, de nem szerettem volna, torolni mert latni akarom, hogy honnan, hova fejlodok, vagy akar nem....
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!