Csak én utálom Petőfit?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 23:02
21/24 anonim válasza:
Hát ha a román költőket tudnád hogy milyeneket írnak a románok és a más népek , akkor megbecsülnéd Petőfit is . És ha neked nem tetszik amit ír szerintem inkább fogadd el hogy
22/24 A kérdező kommentje:
"Besenyő Pista bácsi válasza:
Többek között ez a verse sem szerepel az iskolai szöveggyüjteményekben (legalább is nekem nem rémlik):
http://www.youtube.com/watch?v=LvVYiW0ziFg"
LOL, az alpáriságtól még nem lesz menő. Akkor már inkább Jókaitól az adj egy csókot.
2012. okt. 28. 17:27
23/24 anonim válasza:
Én is utálom. Égessük el a verseit!
24/24 Kutyafejű válasza:
A 20. századi költőket jellemzően az antimagyar szarjankók tolják, és tolták mindig is teljes gőzzel. Persze csak a nyugatosokat, a többieket legszívesebben a történelemből is kitörölnék, mint például Zelk Zoltánt. Ugyanazok az emberek szokták lehúzni Aranyt, Petőfit, vagy épp Kölcseyt.
A kommunizmusban végig a legünnepeltebb Ady volt, -nem véletlenül- orrvérzésig nyomták, még Hofi is kikelt ez ellen egyik műsorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!