Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Már útálom az iskolát, pedig...

Már útálom az iskolát, pedig még 3 hét. Azon parázok, hogy mindjárt kezdődik, meg középbe is megyek. Mit csináljak, hogy még lazulhassak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 22:42
 1/8 anonim válasza:
Ne gondolj rá...
2012. aug. 8. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
menj el barátaiddal/barátnőiddel. szórakozz, igyál egy kicsit. élvezd ki ezt a 3 hetet :D
2012. aug. 8. 22:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Már azon parázok, hogy milyen lesz a félévi, mennyit kell tanulni, stb. Általánosba nem tanultam, napi átlag 10 perc, fizika tz előtt egy délután, de volt hogy hetekig semmit.

Most új tantárgyak, új nyelv. Már depressziós vagyok, hacsak rá gondolok is!

2012. aug. 8. 22:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem járok sehova, és nem iszok.
2012. aug. 8. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy tanulhatsz. Beleszoksz hamar ne félj!
2012. aug. 9. 12:43
 6/8 MaBu válasza:
Mi anno (1 évvel ezelőtt :P) már a nyár közepén csináltunk egy facebook csoportot az új osztállyal. Sokat beszélgettünk ott és ismerkedtünk, páran találkoztunk is mág azon a nyáron. Ennek köszönhetően szeptemberben úgy találkoztunk, h mondhatni ismertük már egymást :D
2012. aug. 9. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne már, komolyan? Én nagyon várom hogy kezdődjön, annyival könnyebb lesz akkor az életünk :)
2012. aug. 9. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:

3 hét? Jajj ne is mondjátok...

Amúgy a középiskola elején még lightosan kezdtek, nem dobnak be egyből a mély vízbe. Később lesz majd csak keményebb, de ha az elején jó benyomást teszel, sokat profitálhatsz belőle később... :)

2012. aug. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!