Neked mikor kezdődik a téli szünet? Mik a terveid a szünetre?
Nekem sajnos mindig úgy telik a szünet, hogy egy hetet fetrengek az ágyban, internetezek, filmeket nézek, egyszóval lustulok. A következő hét első felében pedig megpróbálok tanulni, de nem sikerül, mert lusta vagyok, végül mindent az utolsó pillanatban, úgy ahogy megcsinálok. Nagyon szétszórt és stresszes vagyok, idén viszont szeretném kihasználni a szünetet, szeretnék sokat pihenni, de sok-sok programot is szeretnék szervezni. :)
És ti mit terveztek? Ha van időtök, írjatok részletesen, szívesen elolvasom a terveiteket! Ha valaki bármilyen tanácsot tud nekem adni, annak is nagyon örülnék! :) 15/L
Nekem kedden kezdődik a szünet,de ebben a 2 napban komolyabb tanulnivalót nem kapunk.Amit lehet megtanultam tegnap és ami marad azt kedden délután.Így csak január 2-án este átolvasom a már bepakolt táskámból az órai anyagokat és ennyi.
A többi nap pedig max. 1 óra gépezés,vagy be se kapcsolom.A csalládal beszélgetünk,társasozunk.Vigyázok az unokatesóimra,ha lesz hó szánkózunk.Segítek főzni,vagy neki állok magamtól,mert ez a hobbim.Olvasok,zenéthallgatok,egyszóval kikapcsolódok,és olyanokat csinálok, amire szürke hétköznapokban nincs időm.
És a legfontosabb: nem fetrengek délig az ágyban,hanem időben 7-8 körül felkelek.Ugyanis nem arra való a szünet,hogy lustálkodjunk,hanem arra,hogy olyat csinálj amit szeretsz!
~Zizikee007~
Egy 14 éves lány.
szia!!
Nekem a szünet csütörtökön kezdődne (de osztály bulink lesz még)
szerdán nem tanulunk hanem betlehem!!
terveim: Sok-sok korizás barátokkal osztállyal...
néhány jó film
karácsonyi ajándékok vásárlása
unokahúgommal elmenni a térre megnézni a nagy karácsonyfát, a korisokat!!
barátokkal buli;pizsi parti
2-3 nap csak pihi
(ha havazna) csomó kinti játék
(ha nem havazik) szabadtéri dolgok (pl: bicikli)
olvasgatok
....
Nekem még pénteken be kell menni kb 1-1,5 órára, viszont nekem január közepéig (16.-án lesz újra suli) tart a szünet. :)
Korcsolyázni, szánkózni, bulizni és PIHENNI akarok sokat.
14/L
Holnaptól van.
Ezen a héten haverozok , jégkorizok stb.
SzentEste. Meg kapom a várva várt ajándékomat :)))
Karácsoy 1. napján pihi pihi pihi gépezés.
karácsony2. wellnesh hotelba megyünk anyumékkal 4 napra.
Haza jöttünk pihi pihi pihi pihi...
(Az 1. válaszoló fail. -.-")
Csütörtökön kezdődik a szünet tervezek egy-két bulit.Sok sok gépezést, olvasok.Ennyi amit csinálni fogok.
lassan 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!