Ez a "kamaszkori lázadás" dolog hány éves korban kezdődik?
Mostmár akaratlanul is állandóan visszaszólok anyukámnak. Már magamat is idegesítem vele. Pedig szeretem anyut, és nem akarok neki visszabeszélni, vagy így beszélni vele, ahogy beszélek de mielőtt meggondolom amit mondani akarok, az már kicsúszik. Persze az iskolában más a helyzet.
Hogy változzak meg? Vagy mikor kezdődik ez a kamaszkori lázadás? És mikor növöm ki?
Te mennyi idős vagy?
Medrt a fiam iszonyat....ő 14 éves mult.
Csak kapkodom a fejemet, hogy mim van (lett) vele.Már a nővére is rászól, hogy viselkedjen, beszéljen tisztességesen.Miliószor el kell mondani neki mindent,lusta..
Ő azt mondja szeret minket.a multkor már odáig fajult a helyzet, hogy mind a hárman leültünk beszélni.Mind a hárman sirtunk, mégse változott semmi...
Bocsi, hogy ezt leírtam, de látod nem vagy egyedül...
Felismerted a problémát, már csak egy kis akarat, türelem kell, és tuléled valahogy...
Nme hinném, hogy ezt a korszakot meg lehet határozni, korhoz kötni.
De aranyos vagy:) Nekem nagyon tetszik, amit írtál, én már megszenvedtem a lányommal, amiről írtál.
Biztos van konfliktus a szabadszájúságodból otthon, de ha ez még téged is zavar -rásadásul látod ezt mintegy kívülről is-, akkor van remény arra, hogy gyorsan átestek rajta! Jó szüleid lehetnek és te is jó gyerekük vagy. Próbálj elszámolni 10-ig mielőtt visszaszólsz, ez sokszor beválik!
21.01 vagyok.Már én is ki akartam írni ezt a kérdést. megelőztél :-)))))persze mint szülő. Nehéz ez mindenkinek...
A szülőlnek is el kell tudni fogadni, hogy a gyerekük kezd felnőni, már nem mi vagyunk az első számúak, ottvannak a haverok, stb...
Én is nagyon szeretem a gyerekeimet, és "duplán"rossz, mert én egyedül nevelem őket.
Sok esetben csak ők vannak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!