Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez a "kamaszkori lázadás"...

Ez a "kamaszkori lázadás" dolog hány éves korban kezdődik?

Figyelt kérdés

Mostmár akaratlanul is állandóan visszaszólok anyukámnak. Már magamat is idegesítem vele. Pedig szeretem anyut, és nem akarok neki visszabeszélni, vagy így beszélni vele, ahogy beszélek de mielőtt meggondolom amit mondani akarok, az már kicsúszik. Persze az iskolában más a helyzet.

Hogy változzak meg? Vagy mikor kezdődik ez a kamaszkori lázadás? És mikor növöm ki?

2010. márc. 21. 20:51
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bocs, rossz kategóriába került :S
2010. márc. 21. 20:51
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
sztem olyan 12-13 éves korban kezdődik és max 2évig tart
2010. márc. 21. 21:01
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Te mennyi idős vagy?

Medrt a fiam iszonyat....ő 14 éves mult.

Csak kapkodom a fejemet, hogy mim van (lett) vele.Már a nővére is rászól, hogy viselkedjen, beszéljen tisztességesen.Miliószor el kell mondani neki mindent,lusta..

Ő azt mondja szeret minket.a multkor már odáig fajult a helyzet, hogy mind a hárman leültünk beszélni.Mind a hárman sirtunk, mégse változott semmi...

Bocsi, hogy ezt leírtam, de látod nem vagy egyedül...

Felismerted a problémát, már csak egy kis akarat, türelem kell, és tuléled valahogy...

Nme hinném, hogy ezt a korszakot meg lehet határozni, korhoz kötni.

2010. márc. 21. 21:01
 4/18 A kérdező kommentje:
13/L vagyok =)
2010. márc. 21. 21:05
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

De aranyos vagy:) Nekem nagyon tetszik, amit írtál, én már megszenvedtem a lányommal, amiről írtál.

Biztos van konfliktus a szabadszájúságodból otthon, de ha ez még téged is zavar -rásadásul látod ezt mintegy kívülről is-, akkor van remény arra, hogy gyorsan átestek rajta! Jó szüleid lehetnek és te is jó gyerekük vagy. Próbálj elszámolni 10-ig mielőtt visszaszólsz, ez sokszor beválik!

2010. márc. 21. 21:07
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

21.01 vagyok.Már én is ki akartam írni ezt a kérdést. megelőztél :-)))))persze mint szülő. Nehéz ez mindenkinek...

A szülőlnek is el kell tudni fogadni, hogy a gyerekük kezd felnőni, már nem mi vagyunk az első számúak, ottvannak a haverok, stb...

Én is nagyon szeretem a gyerekeimet, és "duplán"rossz, mert én egyedül nevelem őket.

Sok esetben csak ők vannak nekem.

2010. márc. 21. 21:10
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Örülök, hogy ilyen tinik is léteznek :) Nem csak olyanok, akik lázonganak, hogy az anyjuk miért nem engedi őket a barátjuknál aludni stb. :) Szerintem te már ígyis büszke lehetsz magadra, hiszen észrevetted, és beláttad, hogy kezd kimenni alólad a ló, és ez az első lépés a váltáshoz.
2010. márc. 21. 21:16
 8/18 A kérdező kommentje:
Huh, köszi, kedvesek vagytok :) Megpróbálom megfogadni a tanácsaitokat =)
2010. márc. 21. 21:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj...nekem van 18éves LÁNY!!! 7 éves fiú!!! 2éves LÁNY!!! Mind kamasz!!! :) Ne aggódj ,ha vita után elismered /ha te hibázol/ a hibádat és bocsit kérsz,anyukád is mosolyogni fog újra:) Bár..én azért kicsit még szoktam magam kéretni:) ...több puszit kapok...:):):)
2010. márc. 23. 13:32
 10/18 anonim válasza:
100%
Én is ezeket élem át és nekem is nagyon rossz mert mindig megbántom a szüleimet pedig nem akarom. Sokszor már szinte sírnék és ordítanék minden ok nélkül. A szüleim megértik ezt de néha már náluk is elszakad a cérna. Szerintem kb 11-12 évesen kezdődik ez.
2010. márc. 23. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!