Ez a "kamaszkori lázadás" dolog hány éves korban kezdődik?
Mostmár akaratlanul is állandóan visszaszólok anyukámnak. Már magamat is idegesítem vele. Pedig szeretem anyut, és nem akarok neki visszabeszélni, vagy így beszélni vele, ahogy beszélek de mielőtt meggondolom amit mondani akarok, az már kicsúszik. Persze az iskolában más a helyzet.
Hogy változzak meg? Vagy mikor kezdődik ez a kamaszkori lázadás? És mikor növöm ki?
huhh én is 13 vagyok.és ez tényleg így van vagyis nem.én nem visszaszólok csak mindent megmagyarázok.nem tudom,hogy honnan de egész jó érveim vannak:D anyukám mondta is,hogy miért nem megyek ügyvédnek?:Dszerintem nem sokára vége:) legalábbis remélem:D
13/L
Nálam is már elkezdődött a kamaszkor, de ( egyelőre ) visszatudom fojtani az érzelmeimet... Ha ideges vagyok, 10-ig elszámolok, aztán már jobb hidd el :)
Esetleg kezdj el járni valami küzdősportra, ahol levezetheted a feszültséget.. én például már lassan egy hónapja kung-fuzom, és mind lelkileg, mind fizikailag jobban érzem magam. :)
Kamaszkort annyiban vettem észre, hogy hirtelen változtak az érzelmeim, és egy-két lány, akivel mindeddig nagyon keveset beszélgettem, hirtelen vonzóvá vált .. :P
13/F
utolsó előtti [13/L]: Nekem az oszim mondta, hogy menjek el ügyvédnek. xD Nekem is azért, mert h jól érvelek =D
utolsó [13/F]: Már járok sportra, szertornázom =)
És mindenkinek köszi a válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!