Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez a "kamaszkori lázadás"...

Ez a "kamaszkori lázadás" dolog hány éves korban kezdődik?

Figyelt kérdés

Mostmár akaratlanul is állandóan visszaszólok anyukámnak. Már magamat is idegesítem vele. Pedig szeretem anyut, és nem akarok neki visszabeszélni, vagy így beszélni vele, ahogy beszélek de mielőtt meggondolom amit mondani akarok, az már kicsúszik. Persze az iskolában más a helyzet.

Hogy változzak meg? Vagy mikor kezdődik ez a kamaszkori lázadás? És mikor növöm ki?

2010. márc. 21. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

huhh én is 13 vagyok.és ez tényleg így van vagyis nem.én nem visszaszólok csak mindent megmagyarázok.nem tudom,hogy honnan de egész jó érveim vannak:D anyukám mondta is,hogy miért nem megyek ügyvédnek?:Dszerintem nem sokára vége:) legalábbis remélem:D

13/L

2010. márc. 23. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálam is már elkezdődött a kamaszkor, de ( egyelőre ) visszatudom fojtani az érzelmeimet... Ha ideges vagyok, 10-ig elszámolok, aztán már jobb hidd el :)

Esetleg kezdj el járni valami küzdősportra, ahol levezetheted a feszültséget.. én például már lassan egy hónapja kung-fuzom, és mind lelkileg, mind fizikailag jobban érzem magam. :)

Kamaszkort annyiban vettem észre, hogy hirtelen változtak az érzelmeim, és egy-két lány, akivel mindeddig nagyon keveset beszélgettem, hirtelen vonzóvá vált .. :P

13/F

2010. márc. 23. 21:14
 13/18 A kérdező kommentje:

utolsó előtti [13/L]: Nekem az oszim mondta, hogy menjek el ügyvédnek. xD Nekem is azért, mert h jól érvelek =D

utolsó [13/F]: Már járok sportra, szertornázom =)

És mindenkinek köszi a válaszokat!! :)

2010. márc. 23. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:
van, akinek 12-13, de van, akinek csak később...én pl 17-18 évesen kezdtem lázadni és 20 éves koromra csengett le...asszem anya megúszta :) ezt az 1-2 évet ki lehetett bírni...nem tudom, milyen lehet azoknak, akiknek 10 évig is eltart
2010. márc. 24. 19:02
 15/18 anonim válasza:
100%
A fiam 16 éves nála a kiskamaszkor 12-13 évesen kezdődött sokkal nehezebb volt vele szót érteni mint most mert ahogy írtad te is egyszerűen hírtelen érzelmi változásai voltak és ez a szülőnek és a gyereknek is nehéz.Lázadás,és hormonális változás is zajlik ebben a korban tehát mondhatnám hogy ez így normális,de tényleg.Mint írtam ő most 16 éves sokkal jobban kijövök vele mint 3-4 éve de azért még néha vannak viták gondolom lesznek is.Jelentős változáson ment keresztűl és mi is a szülei lényegesnek tartom hogy ki tudjanak jönni az érzelmek ne legyen visszafojtva mert akkor még jobbam mérges lehet a helyzet ebben az időszakban.Kell néha a vita hogy a gyerek is és a szülő is érezze érdekli a másik egy családként működnek.Tehát, eljön a "fellélegzés" ideje és hidd el jobb lesz majd neked is csak légy türelmes magaddal.Kitartást kívánok a családodnak,meglesz az eredménye ebben biztos vagyok.
2010. ápr. 6. 16:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! =))
2010. ápr. 6. 17:36
 17/18 anonim ***** válasza:
én pl 12 éves vagyok Anyu nagyon el akar jönni az osztálykirándulásra ,de én nem engedem .Szerintem 12 évesen kezdődik de pl. a 20 éves bátyám még nem köszön az anyjának az utcán (úgy tesz mintha ott se lenne)mikor a haverjaival van.Szal sztem változó :D
2010. máj. 27. 18:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. máj. 28. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!