Hány éves kortól kezdődik a kamasz kor?
Figyelt kérdés
Én 12 vagyok kamasz avgyok már?2010. máj. 21. 18:08
2/13 anonim válasza:
Nem, te még serdülőkorban vagy.
3/13 A kérdező kommentje:
Jó köszi mostmár értem tanárnőm azt mondta 12 éves lányok kamaszok..:)
2010. máj. 21. 18:20
4/13 anonim válasza:
ha 10 percenként lelki válságba kerülsz és biztos vagy benne, hoyga világ összeesküdött ellened, akkor vagy kamasz:D 20/l
5/13 anonim válasza:
(Úgy tudtam, hogy a tinédzserek a kamaszok, vagyis 10-19 éves korig.)
Utánanéztem:
7-10 év - kisiskolás kor
11-12 - prepubertás kor
13-18 - kamaszkor
*Orwella*
6/13 anonim válasza:
szerintem ez nincs korhoz kötve,hogy pont a 13.szülinapomon vagyok kamasz,azelött egy nappal még pubertás,hanem amikor a nemi hormonok elkezdenek dolgokat művelni,lányok:nő a cici,szőr,megjön,fiúk:szőr,mutálás stb,és a lelki világod is más lesz,na szerintem akkor kezdődik a kamaszkor.valakinek ez 10,másnak meg 15 évesen van.úgy bírom a kis pl 10 éves pisiseket,mennek az utcán hisztizve az anyjukkal,az anya mondja mi bajod van xy,a gyerek anya kamasz vagyook!:Dma tapasztaltam ezt pont:)
7/13 anonim válasza:
Attól függ, nincs szerintem korra meghatározva. Ha már mindenből eleged van, sokszor akadsz ki, legszivesebben ordítanál, visszapofázol a szüleidnek, megjön, szőrösödsz: akkor kamasz vagy! :D
8/13 anonim válasza:
a tini(=kamasz) szó az angol teen-ből származik vagyis kb.13-19(therreteen-nineteen)
9/13 anonim válasza:
Igen, a kamaszok/tinik a 13-19 évesek (thirteen-nineteen). Te még csak kiskamasz vagy. :)
10/13 A kérdező kommentje:
Oksika....én még csak kiskamasz vagyok...:)
2010. máj. 22. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!