A 10 éves lányom azt mondja, hogy ő már kamasz. Ezt nem hinném! Hány éves kortól van vagy hány éves kortól tekintetitek magatokat kamaszoknak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 21:11
1/16 anonim válasza:
ez testi és szellemi érettségtől függ.
4/16 anonim válasza:
Én 13-14évesen mondanám magamra azt hogy kamasz. Igaz most 14 vagyok , de egy 10éves azért ne mondja hogy kamasz , még talán én sem vagyok az.
5/16 anonim válasza:
Így van, kiskamasz. Engem anno az osztályfőnök világosított fel erről negyedikben, hogy bizony a kiskamasz korhoz értek a gyerekek...
Ez van :)
6/16 anonim válasza:
Attól függ. Visszabeszél? Flegmább? Idegesíted néha? Többet akar lógni a haverokkal? Nem kommunikál már veled annyit? Ha ezeket a kérdéseket mind igennel válaszolnád meg, valóban a küszöbén áll.
7/16 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok én már kamasznak tartom magam. Szerintem amúgy olyan 12 éves kortól tekinthető kamasznak egy gyerek.De 10 évesen is lehet már olyan szinten mint egy nála idősebb.
8/16 anonim válasza:
Hivatalosan 12től kamasz, 13tól tinédzser.
Amúgy igen, kiskamasz. :)
9/16 anonim válasza:
Akkor mindenki csak 1 évig kamasz "hivatalosan", vagy mi?:D
10/16 anonim válasza:
Nem kamasz ha még nem kezd el visszabeszélni, hülyeséget csinálni és egyre jobban érdekelni őt a sex stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!