Mért van az, h úgymond akaratlanul is "utálom" a fiúkat, mert úgy érzem h ők felsőbbrendűnek képezlik magukat a nőknél? Tudom h már nem ez van, egyenjogúak a nők is, de mégis úgy érzem hogy a fiúk/férfiak felsőbbrendűsége megmaradt.
Na de hány olyan nő van, aki minden második mondatát így kezdi: "mert az összes férfi csak...." A kipontozott részre tetszőleges választ lehet behelyettesíteni, mint pl:
- a szexre hajt
- a sört meg a focit szereti
- lusta minden házimunkához
- félrelép
....
Én nem vagyok olyan nő, aki nagyon elnyomottnak érezné magát, sőt. De vannak példáim arra, amit mondasz. Pl. a bátyám volt barátnője szívsebésznek készült, egyetlen nőként vették fel, és nyílt titok volt, hogy a nőket ott egyszerűen nem preferálják.
Azon kívül szerintem sok férfi nehezen kezeli, ha a felesége sikeresebb, vagy ha pl. egy nagy vállalatnál dolgozik, és a vezérigazgató nő. Ilyenkor mindig egy konok, harcias, kemény nőnek képzelik, minimális nőiességgel.
Ettől függetlenül szerintem az átlag életben nem annyira nyilvánul ez meg, bár van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!