Az emok mostanra kihaltak?
Figyelt kérdés
Nem szemétkedésből kérdezem, de mióta a Tokio Hotel-, AFC- meg No Thanx-mánia lecsengett, azóta az emok eltűntek! Alig látok egyet-kettőt nagy ritkán lézengeni...
Most tényleg ennyien csinálták divatból ezt az egészet? :S Eltűnnek az emo-bandák, akkor már nem "menő" az emo stílus? Valószínű, akik megmaradtak emonak, azok TÉNYLEG azok, és nem csak divatmajmok...
(zárójeles megjegyzés: Én NEM vagyok emo! zárójeles megjegyzés vége, zárójel bezárva)
2010. júl. 10. 14:36
11/20 anonim válasza:
Emo eltűnt jött az új betegség a "Retro" tudjátok ezek a szolis buzeránsok ez is hamarosan kifog halni mint az emo, akkor jön az újabb divatbuz.iság
12/20 anonim válasza:
Pesten még elég sok van. o_O Bár most az új divat a tck és a retró. -.-"
13/20 anonim válasza:
Sajnos nem lett mindegyik öngyilkos -.-"
de utálom őket ... oO
14/20 anonim válasza:
Mi az a tck?
Segítsünk nekik? XD
15/20 anonim válasza:
Milyen az a retro? Jellegzetességeit vki leírná. Köszi.
17/20 Bambi44444 válasza:
Az emo nem divat hanem életérzés nem haltak ki igenis LÉTEZÜÜÜÜÜNK Békés megyében most rendezték az első Emo találkozót és elég sokan voltak :D én sajna nem mert nem tudtam róla :) és igen vagyunk még egy páran :D akik szívben-lélekben emok ///˛_^
18/20 emolány válasza:
A-a én még élek. Sőt errefelé van pár emo.
19/20 anonim válasza:
Bambi44444. Teljesen egyetértek veled. Az emo nem csak 1 hülye stílus ami mostanra eltűnt, az emo egy életérzés, és soha nem fog eltűnni. Én is az vagyok, szval engem is el kell tűntetni ahoz hogy eltűnjünk. Most az új divat a Páwaság.
20/20 anonim válasza:
tudom, hogy ez mar regi kerdes, de az emo meg mindig csak egy zenei mufaj/stilus. Nincs olyan, hogy valaki divatbol csinalja. Attol, meg, hogy valaki emos, nem feltetlen depresszios. Ezt annyian keverik. Ez ugyan olyan mint pl rockernek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!