Az emok mostanra kihaltak?
Nem szemétkedésből kérdezem, de mióta a Tokio Hotel-, AFC- meg No Thanx-mánia lecsengett, azóta az emok eltűntek! Alig látok egyet-kettőt nagy ritkán lézengeni...
Most tényleg ennyien csinálták divatból ezt az egészet? :S Eltűnnek az emo-bandák, akkor már nem "menő" az emo stílus? Valószínű, akik megmaradtak emonak, azok TÉNYLEG azok, és nem csak divatmajmok...
(zárójeles megjegyzés: Én NEM vagyok emo! zárójeles megjegyzés vége, zárójel bezárva)
Igen ez a divat:D Tudtam,hogy egyszer elfog tűnni vagy legalábbis csökkeni fog a száma;)
Akik most még emok, azok bizonyára tényleg azok voltak vagy nem vették észre,hogy már nem divat :D:D
Igen,csökken. Nagyon remélem,hogy teljesen el fog múlni, vagy majdnem.
Röhejes...
Engem speciel az idegesített a legjobban, hogy sok-sok tini egyszerre csak "depressziós" lett (Holott azt sem tudják, mi az tulajdonképpen!), folyton sírtak, ha csak valaki csúnyán nézett rájuk az utcán, persze a "világ szemét", miközben anyu meg apu a seggük alá tett mindent, meg persze "vagdossuk az ereinket", de nem ám úgy, hogy - ha már olyan depisek vagyunk - bele is haljunk, éppen csak annyira, amit dugdoshatunk a szüleink előtt, az emo haverjainknak meg mutogathatjuk... :D
De ha eltűnnek, akkor annak örülök! Maradjanak meg azok, akik TÉNYLEG emok, és nem a divat kedvéért csinálták!
Nálunk még mindig sok van:D elég ha csak végigmész egy nagyobb város(megyeszékhely) sétálóutcáján, vagy főutcáján és biztosan fogsz látni emókat bandában:)
Szép napot! üdv:....
Én vagyok a 14:56-os -meg az előtte lévő is :D-
Igaz, Miskolcon lehet látni emo csoportosulásokat, ahogy átlibbennek egyik helyről a másikra.
Igen, a depresszió az egy nagyon komoly betegség. Csak nekem az fájt, hogy olyan sok baja van mindegyiknek,hogy Converse cipőre telik. Basszus én tényleg depressziós vagyok orvos kezel, annyira elegem van,hogy rohadtul nincs kedvem festeni magam, meg lakkozni a körmöm. És még sincs 1 márkás tornacsukám XD
Akinek lakkozni meg festeni van ereje, az nem depressziós...
15:02 Én Pesten szoktam lenni, és ott egyre kevesebben vannak. :D Ja, a Margit-szigeten a múltkor láttam egy kisebb csapatot... Nem, nem a gothok voltak, akik a romoknál szoktak gyülekezni, hanem emok voltak!
OMG!!! Lehet, hogy csoportos öngyilkosságra készültek??? O.o
14:56, 15:06 Az én anyukám is depressziós, szóval ismerem a betegséget. Ő is jár dili-dokihoz, és gyógyszert is szed...
Az emok nem depisek voltak, csak feltűnési viszketegségben szenvedtek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!