3,2 éves fiam hónapok óta nem hord pelenkát, de viszont minden éjjel bepisil, mostanra már napközben be is kakil. Mitől lehet ez?
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket,tanácsotokat,hogy mit tudnék csinálni a 3 éves kisfiammal, mert éjszakánként bepisil,nem is egyszer.Kb.két hete meg mindennap bekakil,de csak kicsit,mintha visszaakarná tartani a kakit,de nem sikerül,és becsúszik.Viszont nem hajlandó ráülni a wc-re,és a bilire se.Eddig úgy csinálta,h elment magától wc-re,kakilt,és ha kész lett,szólt.Nem értem mi lehet ez a fordulat,miért nem kakil,és miért pisil be éjszaka.... Arra gondoltam,h éjszakára visszaadom rá a pelenkát,mert már nem bírom idegekkel,h minden reggel csupa pisi a ruhája,ágya,takarója,mindene... főleg,h még éjszaka mostanában odajön közénk,ma reggelre az én paplanom is pisis lett.... Kezdek emiatt bekattani,nem tudom mi tévő legyek! Ma voltam a védőnőnél,de szerencsétlenségemre potyára utaztam,mert nem rendelt senki (pedig ilyenkor szoktam hozzá járni...).
Kérlek adjatok tanácsot,h mit csináljak,és hogy vajon mitől lehet ez a "visszafejlődés"?
Köszi mindenkinek.
Hallgasd - nézd meg az itt található videókat.
Lehet, hogy a kistesó érkezése váltotta ki belőle ezt a dolgot. Legyél vele türelmes és ne szidd össze a bepisilés miatt. Ha tudsz foglalkozz vele minél többet.Én újra ráadnám éjszakára a pelenkát. Remélem segítettem. További jó egészséget és sok türelmet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!